tisdag 13 september 2011

Vågar inte andas.....

Igår var det lugnt här med sonen fram tills läggdags, då det kom ut lite frustration hos honom. Men i morse när han väl vaknat till så var han på riktigt bra humör. Han åkte iväg med taxin till skolan och var glad!
Men nu i eftermiddag får man gå ordentligt på tå och vi vågar knappt andas. Vi har hunnit med ett par utbrott här så nånting är det som inte stämmer. Frågan är bara vad..... Lugnet lyser iaf med sin frånvaro och vi letar febrilt efter det igen.... Måste hitta det snart, för den här eftermiddagen var inte riktigt rolig..... Bara att leta vidare....

Ikväll var det mannens tur att åka iväg på lite annat och jag ska väl inte sticka under stol med att jag var lite avis.... en sån här kväll kan det vara skönt att lämna hemmet..... men vi turas ju om och ikväll var det hans tur, och då har jag ju min tur kvar att se fram emot....

2 kommentarer:

Mamma Z sa...

Hoppas hoppas ni kan klura ut VAD det är som spökar..vilket dektektivarbete..
Har det vänt iaf och gått åt rätt håll tycler du??

Hm..fotofantast som jag en gång var och är trots min simpla kamera så verkar det där hur skoj som hellst med fototävlingen :-) Kanske skall komma ner och konkurera??ha ha..

STORA KRAMEN och lycka till nu med allt!!

Nina sa...

Ajdå.. Undrar vad det är som oroar? Hänt nåt i skolan? Kan du ringa till nån lärare och höra dig för när du märker att sonen är orolig?
Hoppas hans glädje återkommer snart..

Kramar om!
Nina