måndag 19 september 2011

En fin dag

Vilken härlig dag vi haft här hos oss idag! Sonen kom iväg till skolan utan problem. Har annars haft ett problem varje morgon här som vi behöver ta itu med, men vi slapp den biten idag som tur var. Men det blir säkert att ta tag i det en annan dag, hur jag nu ska lösa det..... nåt måste göras iaf....

Eftermiddagen här var mycket lugn och fridfull - härligt! Inga tendenser till utbrott idag. Hoppas, hoppas han börjar landa i det nya med skolan.
I skolan hade de nog haft det bra under dagen också. Sonen och den personal som har hand om honom hade varit ute och cyklat idag. De hade tagit en tur till ett litet samhälle en halvmil från skolan. Skolan har tillgång till cyklar så det var inte första gången de använde dem. Skönt att de kan komma ut och röra sig lite emellanåt.

Ett tag efter att mannen kommit hem från jobbet gick jag ut och fortsatte rensa min rabatt. När jag hållit på ett tag får jag sällskap - mannen har peppat sonen till att följa med ut och elda lite skräp. Eld är ju alltid lika fascinerande ;)Konstigt att man ska samla på sig en massa skräp hela tiden som lägger sig på hög :)

Läggproceduren ikväll gick också helt smärtfritt. Så allt har bara flutit på idag, längesen sist. Bara att hoppas att det håller i sig.

Go´kväll på er ♥

PS. Nina undrade över bilden på jordgubben i gårdagens inlägg... jodå, den är fotad i lördags!! 

3 kommentarer:

Nina sa...

Så skönt att det är lite lugnt hos er. Hoppas det får förbli så nu..
Kramar om <3

Annelie L sa...

Hoppas verkligen att det är så att han har landat i skolan och känner att det är okey där. Håller tummarna för att det kommer att fortsätta att flyta på och vara lugnt.
Kram Annelie

Anonym sa...

Skönt om det är så att sonen äntligen börjar att landa i sin nya miljö, det skulle ju vara underbart :) både för er och för honom såklart.
Ja det där med att elda är ju alltid spännande, så jag kan tro att det inte var alltför svårt att få med honom ut.
Jag kan inte sluta tänka på er resa, så häftigt att få åka till ett land som har en så otoligt annorlunda kultur, så spännande och jag är så avundsjuk =)
Men såklart glad för er skull...
Tänk vilken tur att det var nu och inte för två år sedan ni fick denna förfrågan, att den kom i precis rätta ögonblicket på nåt vis. Det finns nog en mening med allt, även om det kan vara oerhört svårt att se det om man är mitt i något.
STOR KRAM på dig Bellan, jag är så glad för er skull =)