fredag 30 september 2011

Hoppas på en lugn helg

Nu är det helg igen och arbetsveckan är slut. Detta blir en helg som går i lugnets tecken - förhoppningsvis. Jag är fortfarande halvhängig och hostar och har lite småfeber emellanåt. På benen är jag väl men jag har tänkt ta det lite extra lugnt närmaste dagarna.

Mannen och sonen har varit till stan idag efter skolan och köpt ett Wii-spel som han ville ha. Längesen han fick ett spel till Wii nu, så det var helt ok. Hoppas han är uppslukad av det så man får vila lite. Det räcker kanske att man finns i närheten och är beredd att rycka in om det behövs.
Om tillfälle ges ska jag fortsätta kika i boken "Explosiva barn" som jag försökt ett par gånger att läsa igenom. Jag har alltså inte lyckats än.... Men nu är jag så sugen på att jobba på allvar med att vinkla sonens utbrott så det blir inom gränserna för vad som är tillåtet. Ett långsiktigt projekt och jag tänkte få så mycket kött på benen som möjligt genom att läsa lite facklitteratur om ämnet. Sen har jag också Bo Hejlskovs bok att läsa igenom. Men tiden att läsa finns oftast inte, få se om jag får till ett rejält ryck framöver.

Ska strax kila in på affären och köpa lite fredagsmysplock. Ikväll blir det Idol och jag hoppas det faller i smaken för sonen också.
Ha en trevlig fredagskväll ♥

2 kommentarer:

mariellejohnsson sa...

Vilka jättefina bilder du tar! Både den i det här inlägget och nedanför med sjön.
Explosiva barn är en underbar bok. Och Bo Hejlskov är så himla bra också.
Kram på dej!

Mamma Z sa...

Då får det komma en krya på dig hälsning nu då :-)
Explosiva barn var klockren då Sam var mindre..men mycket av det tänket finns kvar i vissa lägen.
Han är klockren i sitt resonemang denna Ross Grene..

Trevlig helg!
Ler än på vad förra lördagen gav :-)