måndag 27 december 2010

Tvättdag **** AS/ADHD

En lugn dag har det varit idag. Storebror åkte och jobbade innan sonen vaknat. Sen åkte storebror direkt till en kompis där de har LAN och kommer hem efter att sonen har somnat. Så jag och sonen har varit ensamma hela dan, han har varit på rätt bra humör.

Men han fick för sig att han skulle köpa en grej på nätet till ett spel (vet inte riktigt hur det fungerar). Det kostade bara några tior så det var inte mycket pengar. Men jag ville ändå inte bara att han skulle få det hur som helst utan han skulle få göra rätt för pengarna. Han har inget som helst begrepp om pengar och att spara vet han inte vad det är... Så jag fick fundera ut ett lämpligt "jobb" åt honom idag ;) Jag passade på att tvätta när jag ändå var hemma hela dan, så vad passade bättre än att sonen fick vika tvätten!

Sen höll grabben på med spelet när han fått den nya "grejen" till det och då passade jag på att jobba samtidigt. Det går rätt bra när man är i samma rum som honom, då är man nära och kan snabbt rycka in om det behövs.

Nu är det dags för duschbestyren och det är bara att hoppas att det också funkar efter lite förhalning från sonens sida förstås....

Inga kommentarer: