torsdag 30 december 2010

Barnledigt **** AS/ADHD

Vad trötta vi var igår jag och mannen. När klockan var 20:30 så var vi så trötta så vi kunnat somna på direkten. Men vi kämpade på för att hålla oss vakna lite till och såg en film. För mig tar det emot att lägga mig tidigt, även om jag är hur trött som helst - dum som jag är.

I morse låg jag länge, och vilken konstig känsla att sätta sig och äta frukost utan att diagnoserna pockade på uppmärksamhet. I vanliga fall äter jag min frukost stående och servar sonen med hans frukost under tiden. Alternativet är att jag går upp tidigare än honom och äter min frukost, men så långt har jag inte kommit än. Jag är nämligen ingen morgonmänniska. 

Idag kände jag inte för att göra nånting, utan bara slappa. Men, det fanns en del måsten iaf. Så det blev lite plock och lite dammsugning m m. Jag och äldsta sonen åkte in till stan på eftermiddagen och hämtade hans flickvän som kom med bussen från Stockholm. Eftersom vi ändå skulle åka in till stan så passade jag på att handla lite. Äntligen fick jag köpt en spegel och en liten lampa som matchar den ommålade skänken. Har saknat en spegel där, men nu sitter den uppe.

Nu står mannen vid spisen och lagar till lite gott att äta i pitabröd. Så nu väntar lite mys i soffan med ungdomarna och kanske blir det en film frampå kvällen också.

Go´kväll på er alla cybervänner!

Inga kommentarer: