lördag 28 november 2009

Att skiljas är aldrig roligt **** AS/ADHD

Min man lämnade sonen på korttids idag. Direkt när han kom med taxin från skolan så åkte de till korttids. De gjorde precis som vanligt när han ska dit. Men något var fel och han fick ett ordentligt utbrott vid överlämnandet där.

Sonen har alltid haft svårt för uppbrott och sånt. När han ska bli lämnad och även hämtad för den delen. Allt som har med förändring av situationen är alltid jobbigt.

Idag jobbade den 19-åriga killen på korttids. Jag hoppas bara att han inte blir skrämd. Han har blivit förvarnad av sin chef att det kan bli så här, men att sen uppleva ett rejält utbrott i praktiken kan nog vara en skrämmande upplevelse om man inte varit med om det innan.

Min man hann inte läsa i kontaktboken från skolan idag, så vi vet inte om det hade hänt något där som orsakade utbrottet. Annars tycker man det är konstigt - favoritkillen tar emot och sonen får värsta utbrottet. Han kanske blev så glad att se honom så han smäller av på det här sättet...? vem vet. Hoppas att de fick en trevlig eftermiddag och kväll. Det brukar lugna sig när de blir ensamma.

Inga kommentarer: