lördag 21 november 2009

Naturscener av olika slag **** AS/ADHD

Morgonen flöt på bra här hemma trots att 11-åringen väntade på att 22-åringen skulle vakna. De har inte riktigt samma dygnsrytm. 11-åringen är väldigt morgonPIGG!

Jag och mannen tänkte att vi kunde ta en promenad alla tre i väntan på storebror men sonen vägrade följa med. Så jag och mannen gick iväg när storebror vaknat, då fick brorsorna en stund för sig själva tillsammans och det var nog bra. De hade spelat Wii och byggt lego m m.

Promenaden tog vi längs en vandringsled i naturskönt område här i närheten. Många vackra naturscener fick vi avnjuta.

Men vi fick också "njuta" av sånt som INTE hör hemma i naturen. Vad gör den här soffgruppen här vid vägkanten?

Några kilometer längre fram hittade vi en mycket snygg bil!

Skönt var det i alla fall att komma iväg en stund. Det är alltid svårare för sonen ju fler man är hemma. Nu fick det vara han och storebror ett tag och då är det ofta lugnare för alla parter.

1 kommentar:

Anonym sa...

zuqnz [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]beats by dre outlet[/url] ntuhjo http://www.drdrebeatscheapsales.com zjrj [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]cheap beats[/url] avkone http://www.drebeatsstudioheadphones.com jakv [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]beats by dre sale[/url] ethsvs http://www.beatsdreheadphonesonsale.com ifxdm [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]monster beats[/url] lszunp http://www.dreheadphonesonsales.com edaua [url=http://www.drdrebeatssales.com]dr dre beats[/url] zykdb http://www.drdrebeatssales.com lkxxb [url=http://www.beatsheadphonesbydrdre.com]beats by dre[/url] stwir [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]monster beats[/url] ghqrl http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml aeg