tisdag 20 oktober 2015

VW-skandalen och sista resan....

Det är mycket för Turbo nu som ställer till det i hans kropp. Sysselsättningen hänger i luften och han vet nog varken ut eller in än så länge. Lite strul här, lite strul där....

Idag var det dags för mig och Turbo att åka den sista resan med vår nuvarande bil.

Det är dags att byta bort den - alldeles för tidigt eg. Men detta är och förblir ett måndagsexemplar, så vi gör så här nu. Dessutom är den manipulerad av tillverkaren, men det kanske vår nästa bil är också ;) - vad vet man om det? Ni som hängt med i bloggen några år, vet hur svårt Turbo har vid bilbyten så det måste förberedas väl.

Visst var det lämpligt att köra "One last time" med Miriam från Så mycket bättre, på repeat när vi var ute och åkte?!?

Otroligt vackra vyer såg vi när vi åkte rundan. Vi kom i precis rätt ögonblick till en sjö som jag inte varit till på flera år. Tio minuter senare var det inte lika blankt och fint ljus längre, så det är tillfälligheterna som gör det.

Tyvärr slutade inte kvällen så bra här. Ett utbrott.... och jag är säker på att utbrottet kommer att fortsätta i morgon bitti. Jag hoppas verkligen att jag lyckas få iväg honom med assistenten på morgonen....

Kram på er och sov gott!

 

1 kommentar:

Nina sa...

Jobbigt för Turbo, och er runt honom, när saker dröjer och hänger i luften :( Hoppas det kommer lite bra lösningar inom kort.
Kramar om!