måndag 12 oktober 2015

Olycka.... med utbrott

Allt går inte min väg ikväll. Men jag ska ändå inte klaga.... det går ännu sämre för andra.... På väg hem ikväll för att lösa av assistent Ove så blev jag stående i en bilkö. En olycka hade inträffat precis innan jag kom dit. Totalstopp och ambulans, polis och räddningstjänst mitt på vägen. Jag hopppas innerligt att det gick bra med den inblandade.

Jag fick förstås ringa och meddela assistenten att jag inte skulle hinna hem i tid. Som jag befarade blev det ett utbrott när jag väl kom hem. Tankarna snurrade hos Turbo om att jag var inblandad i en olycka. Stackarn - vilket kaos det måste bli hos honom.

Nu sitter iaf han och mannen och diskuterar den närmaste framtiden och de planer som så sakta byggs upp för honom. Om allt stämmer och Turbo ger sitt godkännande (planen kom lite för hastigt på) så kan han få träffa någon berörd part i morgon, en helt ny person för honom. Håll tummarna för att det isf blir ett bra möte.

Kram!

3 kommentarer:

Nina sa...

Oj... det händer grejor.. Ja, inte olyckan då, det var förstås inte något trevligt för nån :( Men det andra låter spännande... Håller tummar och väntar på fortsättningen. Hoppas det är något positivt.
Kramen!

strutgumman sa...

Tänker på er. Hoppas allt går bra.
Stor kram!!

strutgumman sa...

Tänker på er. Hoppas allt går bra.
Stor kram!!