söndag 18 oktober 2015

Helgen

Helgen har - hör och häpna - avlöpt utan utbrott! Det har ju varit utbrott var och varannan dag ett tag nu, så det har varit riktigt skönt med en helg utan detta. Gårdagen var lite dallrig, men den funkade. Turbo fick för sig att vi skulle åka in till stan alla tre och det är klart vi hakar på när han väl vill ut på något.

Jag var lite osäker på hur det skulle fungera. En skakig Turbo in i stan och även ett besök på Burger King - ja, det kan gå hur som helst. Vi har ju liksom vart med förr..... Vi anpassar förstås och åker helt på hans villkor. När vi väl kommer till stan, vill han att vi går på McDonald´s i stället. Orsaken är att han vill att jag ska kunna äta hamburgerbrödet - vilket funkar där, men är osäker på BK pga min lite besvärliga allergi. Gulligt tänkt och vi åker förstås till McD!



Framme vid McD ser vi att det verkar vara väldigt fullt därinne och jag funderar i mitt stilla sinne hur Turbo ska fixa detta - labil som han är. Men han kommer själv med förslaget att vi kör på McDrive i stället. Ja, inte mig emot och jag pustar ut! Skönt när han kommer med lösningar själv. Vi äter i bilen och det går hur bra som helst.

Sen en runda på NetonNet och efter det var Turbo mätt på stan. Smidigt och bra! En extra omväg hem blir det förstås och vi passar på att njuta av vackra höstfärger på hemvägen.



Väl hemma kände jag att jag ville ut och röra på mig lite. Jag behövde rensa hjärnan från lite tankar så jag tog mig faktiskt en cykeltur. Min fot kändes bättre igår så jag var riktigt sugen på en promenad, men stålsatte mig och tyckte jag skulle vara försiktig med foten. Cykelturen var riktigt härlig den också!



Dagen idag har avlöpt bra. Jag stack iväg till jobbet innan Turbo hann vakna så han och mannen fick en ensam morgon och fm - lugnast så. Aningen mindre skakig har Turbo varit idag, tycker jag. Vi får se hur veckan blir.
Egentligen har jag så mycket att berätta men har inte riktigt fokus på det just nu. Men det får komma, tids nog.

Kram på er läsare ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Impad av Turbo som fixar lösningar till både dig och sig själv! Trots att han är labil, dessutom. Fantastiskt bra av honom :)

Kramar om!

Annelie L sa...

Såg Turbo att det var rätt fullt på Mc Donalds, eller kände han av din sinnesstämning, eller tror du att det bara var en lyckoträff att han helst ville ta drivin ?
Om han själv efter att ha sett hur många det var där inne och gjorde sitt val efter det, då är det helt fantastiskt, vilken kille.
Kramar om ❤️