onsdag 22 juni 2016

Intressant dag!

Ytterligare en hemmadag blev det för Turbo idag, men nu var han iaf mycket, mycket piggare. Det var t o m så att han bestämde sig för att åka till korttids på em. Men ingen assistent på fm, för det bestämdes igår kväll. Inga hantverkare har varit här och stört heller och det var väl iofs ganska skönt. Det blev ju lite lugnare på det sättet och Turbo tog sig en rejäl sovmorgon. Det var nog välbehövligt.

 

Idag blev det en del pusslande med tiden och assisterandet av oss föräldrar. Jag var hemma på fm och mannen löste av mig vid lunch. Vi hade nämligen en tid på vuxenpsyk igen - den här gången var det anhörigsamtal, så ingen Turbo behövde med. Jag fick ta besöket själv, eftersom mannen var tvungen att vara hemma med Turbo.

Det var ett läkarbesök som stod på agendan, ett första möte med en ny läkare på, för oss, ett nytt ställe. Spännande! Ska inte orda så mycket om hur det gick idag, men kan berätta så mycket som att jag fick lägga band på mig först, sen blev jag full i skratt, sen började tankarna snurra... vad gör vi om inte läkaren fattar hur komplicerad Turbo är?? Fatta att Turbo behöver sin medicin!! Återkommer om detta intressanta besök!

Kram på er!

 

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Väntar med spänning.... Kram

Nina sa...

Ja, vad gör man om man stöter på viktiga personer utan tillräcklig kunskap :( Men jag håller tummarna att det ska gå bra med den nya läkaren för er.

Skönt att Turbo mår bättre <3
Kramar om!