tisdag 21 juni 2016

Betonggolv puts väck!

Om det inte kom några hantverkare igår så kom de med dunder och brak idag i stället! Turbo var förstås hemma och sjuk idag också, men vi bestämde redan igår att Kent skulle komma ett par timmar mitt på dan iaf. Och vet ni... jag var väldigt glad över att kunna åka iväg och jobba ett tag och slippa höra oväsendet! För det var verkligen ett ordentligt brötande i källaren! Hur Turbo klarade detta när Kent var här hemma, förstår jag inte, men det gick. Och jag var förstås glad över att ha avlastning den stund som blev!

Det har varit ett bekymmer hur de ska lösa avloppsdragningen i källaren och ansluta från utbyggnaden till befintligt system. Rören låg inte där de hade utgått ifrån.... Men, men, problem är till för att lösas så idag gick de loss på betongen. Jag tänkte slå igång en tvättmaskin ikväll - men jag ångrade mig när jag såg hur det såg ut där nere! :)



Det blir säkert bra när det blir färdigt, eller vad tror ni?!? ☺

En liten stund fick jag iaf jobbat när Kent var hos Turbo idag, men inte tillräckligt. Så jag åkte iväg en stund ikväll också. I morgon blir det ännu mindre gjort på jobbet då jag är hemma med Turbo på fm och har lite annat på em.
Det har funkat att ha utomstående assistent ett par timmar med Kent både måndag och tisdag, men nu blev det stopp. I morgon blir det ingen utomstående assistent eftersom inte Kent är tillgänglig. Vi får väl ändå se det som ett stort framsteg att Turbo accepterat åtminstone EN assistent en kort stund när han är så dålig. Kent är ändå en stor trygghet för Turbo och är en av de som just nu jobbat längst med honom.
I morgon får mannen avlösa mig då jag måste iväg på ett spännande möte.

Godnattens på er och kramar ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Vill Turbo ha hörselskydd och skulle det hjälpa? Vad skönt ändå att det hittills gått ganska bra, men gissar att en reaktion ligger på lur.. Hoppas dom snart brötat klart.

Kramen!