lördag 7 november 2015

Livet är skört!

Livet går vidare och visst snurrar det en del tankar i huvet (som vanligt). Måste bara få skriva några rader om det jag var med om i torsdags kväll.

Det som lilla jag gjorde var inget märkvärdigt - jag visade bara en vän att jag tänkte på henne i hennes svåra situation. Lilla jag tog mod till mig och vet ni - det gav även mig mycket! Jag skulle vilja uppmana er alla därute att inte vara rädda för att visa er omtanke även i mycket svåra stunder. Gå inte omvägar pga att du inte vet vad du ska säga eller av osäkerhet om vad som händer om du tar kontakt när det hänt något tragiskt. Låt gråten komma om det behövs, var ett lyssnande öra om det behövs, se till att du finns där även när livet inte är lätt. Det betyder så mycket för den drabbade!




Livet med Turbo har lärt mig oerhört mycket. Även i den här situationen hade jag nytta av hur han format mig. Jag är faktiskt glad och tacksam över att jag fått lära mig så mycket av vårt annorlunda liv - även om det ibland kan tyckas vara en hård väg att gå för att lära sig saker och ting. Att inte vara rädd för att följa sitt hjärta och visa det man känner innerst inne även när det känns tungt. Att visa ren och enkel omtanke för den som har det jobbigt, det är sååå viktigt för alla parter.

Glöm inte att ta hand om varann - livet är skört! Var rädda om er därute och ge varann en extra kram! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Så sant <3
Kramar!

annorlunda sa...

Vilket fint inlägg, helt sant!