söndag 15 november 2015

Lugn och ro?

En lugn, skön och alldeles lagom helg är snart slut. Jag och mannen har rått om varann hela helgen, med och utan vänner omkring oss. En lagom blandning. Vi har lyckats få till en lagom mix med nytta och nöje och avkoppling. Välbehövligt på alla plan.



Turbo har varit på korttids sen i torsdags och jag har bara hört ifrån honom en enda gång. Det var inget allvarligt utan han efterfrågade bara en bild som han ville ha från mig. Jag skickade den på sms och sen var det frid och fröjd. När det är så här lugnt när han är på korttids så blir det fullständig avkoppling för mig och mannen från att ligga steget före och vara alerta. Det behövs för att vi ska kunna samla på oss lite energi för kommande behov. Vi avslutade helgen med att åka iväg på en liten minifotorunda, jag och mannen, innan jag hämtade Turbo. Vi upptäckte bl a en fornlämning som vi inte hade en aning om att den fanns i vår närhet.

Lite lagom skräckbetonat!

Killarna på korttids har också haft det bra, vad det verkar. Är det så att vi börjar se den där harmonin igen, som lyst med sin frånvaro ett bra tag nu? Vi hoppas verkligen på det, för det är på tiden! Det har iaf varit rätt lugnt här hemma ikväll, efter att Turbo kom hem från korttids. "Bara" läggproceduren kvar och vi får se hur den går....

Nu laddar vi inför en ny vecka. Jag hoppas allt flyter på i morgon bitti som det ska och att förmiddagen går som planerat. Inget får gå fel, tänkte ha flyt så inte Turbo märker vad som är i görningen på förmiddagen i morgon - allt för att han inte ska oroas. Mer om det i morgon.

Kram på er ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Hoppas allt går enligt planerna <3
Saknarkram!