onsdag 5 november 2014

Tillbakahållet bubbel!

Oj, vad det bubblar i mig just nu om ett par olika saker. Skriva eller inte skriva om det, är den stora frågan. Jag tror jag bestämmer mig för att INTE bubbla över här idag, men det kommer senare. I stället ska jag forcera av mig mitt bubbel med en ösregnspromenad i blåsten om en stund. Nån som vill med ut? :) Fast jag tror det fortsätter att bubbla även när jag kommer tillbaka, men då får det göra det...

Skoldagarna verkar ha funkat bra dessa dagar hittills den här veckan. Men just nu är det ändå lite svajigt hos Turbo. Han har insett att det är lite schemaändring för korttids i helgen. Hela passet är flyttat ett dygn och han har ju svårt med ändringar, det vet vi sen sist. Dessutom har den nya personalen Tobias ett eget dygn med honom för första gången. Jag hoppas han jobbar sig in fort så oron lägger sig, för jag tycker mig se under ytan att det är lite dallrigt.

Det märks tydligt på honom när det är dags för en ny personal på korttids. Tyckte det märktes av på lovet förra veckan också. Men det är bara att jobba på och göra det bästa av det.

Ett litet utbrott här nyss, men blir det inte värre än så, så är vi nöjda och glada! Nu en regnig promenad!

Kram på er! <3

3 kommentarer:

Nina sa...

Jag hade gärna följt med i regnet! Nu får man sitta här och vara nyfiken istället...
Kram påre!

Emelie sa...

"Ett litet utbrott" Leker med tanken att en alldeles vanlig mamma utan erfarenhet av utbrott, skulle ha varit där istället för dig. Undrar vilka ord hon skulle ha använt?!

Du härdade supermamma <3

Anonym sa...

Ha ha ha! Jaa, det skulle jag också vilja veta... alltså Emelie's kommentar om vanliga mammor.
Tänk om ni kunde få behålla era braiga personer nära Turbo nu ett tag så ni slipper oron med korttids också på allt. Hoppas att det bara är det och inte för mycket i skolan som ställer till det. Hur har det gått med allt där?

Bra att det bubblar, då kanske du kommer på några bra nya idéer?

Svårt att inte bubbla över dock.

Hoppas på en bra torsdag, saknakramar <3