fredag 14 november 2014

Får vi ta helg nu?

Oj, vilken vecka det har varit. Det har varit fullt ös och blandad konfekt med ups and downs. Nu undrar jag om det går att beställa en lugn vecka på postorder?? Ska nog sätta mig och leta på nätet under helgen... ;)
Men hörrni, vi har rätt kul i bokstavslandet mellan allt det jobbiga som ibland uppstår. Sent igår kväll skrattade jag så tårarna sprutade och mannen undrade vad jag höll på med. Vi är några tjejer som stöttar varann och det känns som flera har en svacka nu, men skratta kan vi ändå. Humorn är nog det som räddar oss många gånger, så tack tjejer för att ni finns där i både med- som motgång! Och den dan jag inte kan se på saker med humor, så kan jag nog packa ihop....


Bild tagen nu i nov!!

Igår verkade Turbo en aning trött. Han la sig i soffan direkt han kom hem från skolan. Men reste sig igen när assistent Nisse kom för ett eftermiddagspass. Sen flöt det på bra mellan dem och de hade nog jättetrevligt tillsammans. Turbo utmanar alla som jobbar med honom så de får arbeta med hjärnan och gnugga sina hjärnceller, hehe :) Är det inte Rubik´s kub så är det matteproblem, japanska eller programmering på datorn!

Tröttheten höll i sig för Turbo, så det var inga problem att få honom i säng i tid igår kväll vilket är väldigt ovanligt. Sen sov han nog gott för han var ovanligt pigg när jag väckte honom i morse. Skönt! Hur dagen varit vet jag inte eftersom jag inte träffat honom sen han kom hem från skolan. Jag sitter fortfarande kvar på jobbet, men ska snart packa ihop för jag längtar efter lite fredagsmys och hoppas på att det kan bli ett sådant.




Det ska bli skönt med helg så vi kan släppa alla krav på Turbo och bara ta det lugnt med honom. Det behöver han för att samla ihop sig lite. Själv ska jag också försöka slappna av efter en ganska påfrestande vecka. I morrn ska jag åka bort lite på eftermiddagen och träffa lite vänner och bara njuta. Den här helgen ska jag inte däcka som jag gjorde förra helgen. Har tänkt hålla mig på benen nu - bara så ni vet! ;)

Trevlig-helg-kram till er därute i höstmörkret! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Pussokram o trevlig helg! <3

Anonym sa...

Hej!
Är här och kramar om lite <3
Hälsningar Marielle.