måndag 10 november 2014

Pling-plång och jobbiga förändringar

Jag får börja det här inlägget med att tacka för er omtanke! Ni är för goa, men sätt inte igång era fantasier, ni måste lita på mig - jag har läget under kontroll! Så ni som erbjuder er att skicka en pling-plång-taxi *ler*... tackar så mycket och jag är glad att ni är rädd om mig, men det behövs ingen sån fyrhjulig sak i nuläget. :) Även om det verkade som både pest och kolera i helgen så är det ingen sån fara på taket. Och jag ska berätta snart, ska bara testa mig färdigt först, sen kommer det! Även om ni fantiserar så tror jag ni har svårt för att komma på vad det är jag drabbats av.…. Men jag kan t o m le åt eländet ibland, trots att livet blir mera komplicerat (jag vet, jag är konstig), jag väljer att se det positiva i stället för att se allt i svart. 




Men en sak som jag inte riktigt ler åt idag är hur Turbo känner sig. Han kan inte släppa detta med schemaändringen på korttids. Tänk vad lite det är som gör det! De har alltså ändrat från fre-månd till torsd-sönd de helger han är där. En förskjutning på ett dygn är tillräckligt för att han ska gå i taket. Ett rejält utbrott igår och liiiiite lindrigare idag. Idag flyger det saker runt huvet på oss så vi får ducka.... Vi försöker hitta positiva grejer att lindra det hela med, men det tas inte emot så särskilt mycket av det vi säger. Det är bara tiden som får göra att det lugnar sig, men jobbigt är det när det blir såna perioder då vi inte kan göra eller säga något för att lindra oron. 

Mitt i detta så springer tiden iväg och jag känner en stor klump i magen när jag tänker på att vi måste berätta om att Timmy inte ska fortsätta med eftermiddagarna här hemma. Känns inte som ett bra läge med en förändring på hemmaplan också, men även det är väl bara att ta sig igenom. Sånt är livet på en pinne.... Tyvärr har jag inget riktigt bra att komma med som är så positivt så att det överväger det negativa i beskedet på direkten. Lite struligt direkt när Timmy avgår från eftermiddagspassen om en knapp månad. Vi får väl se hur det går.... 




Timmy har varit här efter skolan idag och jobbat några timmar. Lugnt och fint och harmoniskt har det varit. Turbo trivs med den här killen och det märks. Även skolan tror jag varit lugn idag. Så så långt är allt bra. 

Nähä, nu gäspar vi stort här så gonattens och kram till er alla därute ♥  


1 kommentar:

Nina sa...

Det där första du skriver tänker jag inte kommentera..................

Ändringen på korttids.. Jag hoppas verkligen att det beror på att det var omöjligt att undvika...

Ja, resten.. Lycka till!
Kramar om!