torsdag 6 november 2014

Stressig dag

Oj, oj, vilken dag det varit idag! Stress, stress hela dan! Jag som hade tänkt mig en hyfsat lugn förmiddag. Hade lite jag behövde göra så jag var hemma idag på fm. Men pga utbrott från Turbo igår kväll så gick det lite grejer sönder. Detta behövde jag ordna med på förmiddagen idag för det var lite akut. Så det blev lite rännande fram och tillbaka för mig. Min stackars stressiga kropp får väl vila en annan dag... och andas!
Idag har jag haft en stående fråga som surrat i min lilla hjärna. Är det så här man ska må.....?? Ja, jag säger då det!! Och envis är jag... Jag lovar, ni SKA få en förklaring, men jag behöver några dygn till på mig för att smälta lite, innan jag pyser över....... Men snälla, dra inga förhastade slutsatser!
Som sagt var, Turbo hade en del utbrott igår kväll. Det började lite "försiktigt", men det stegrade sig senare. Stackars honom! Mycket nytt - schemaändring på korttids + ny personal på korttids - och det verkar som att vi här hemma inte har fattat och därmed inte sänkt kraven tillräckligt denna veckan. :( Så idag har jag lite dåligt samvete för att vi inte gjort det som vi egentligen borde ha gjort. Idag har han backat på en lektion i skolan - han orkade inte, tyvärr. Assistent Timmy har fått trixat och donat i skolan med Turbo idag, men jag tror det gått så bra som det bara kan. Skönt med coola assistenter så vi föräldrar kan känna oss trygga!
Nej, kära läsare, mer än så här blir det inte för idag. I skrivande stund är jag och mannen på väg till habiliteringen för lite information och genomgång på ett par timmar. Och sen har vi lite till på schemat innan dagen är slut. :) Lugnt? Nej, det blir det en annan dag. Stora kramen till er därute!

3 kommentarer:

Nina sa...

Ja jag säger då det...
Var rädd om dig <3

Anonym sa...

Jag börjar faktiskt bli orolig Bellan! Det är inte bra att flänga och fara som du när du redan från början är på gränsen. Om inte hälsan håller vad händer då???
Hoppas verkligen att du får ta det rejält lugnt till helgen som kommer.
Stor varm kram och du MÅSTE vara rädd om dig <3

Unknown sa...

Känner tyvärr iigen mig så mycket i det där stressandet. Hoppas ni får det lugnare för det är verkligen inte bra att vara så uppvarvad och utbrott på det, puh!!! Jag ska egentligen inte säga åt dig att vila för jag är själv urdålig på att vila och varva ner. Men det är alltid lättare att säga åt andra😉Sedan när det finns lite tid är man så trött att man bara far på vidare av vana och rädsla att kraschlanda om man plötsligt slappnar av. Jobbiga perioder vet man aldrig när utbrotten kommer och man måste vara extra lyhörd vilket tar enormt på krafterna. Önskar er iallafall en så lugn och mysig helg som möjligt! Med mycket vila! // kram på dig! Sofie:)