tisdag 9 september 2014

Begynnande oro?

Oj, vad klockan springer ifrån mig här på kvällen! Jag har varit borta en sväng och träffat en del vänner - min tur att göra det och mannen fick assistera Turbo ikväll. Men det blev lite extra sent innan jag kom hem igen, jag tjötade väl lite för länge på bortaplan antar jag ;)

På tal om trött... Turbo var vääääldigt seg i morse. Enormt trött. Jag fick nästan panik för att klockan gick, men inte Turbo. Tiden krömp tills taxin var på ingång och han låg fortfarande kvar i sängen. Paniken som kommer får jag absolut inte visa för Turbo, då låser det sig totalt. Jag måste bevara lugnet, men jag måste hitta på något radikalt för att få upp honom. I morse tog jag till Patrick!



Jag fick bli en liten teaterapa på morgonen! Det enda som funkade för att vi skulle ha en chans att hinna bli klara tills taxin kom. Och jodå, det gick! Vi blev klara precis - pjuh!

Idag har Turbo varit lite smådallrig. Nu hoppas jag att det inte ska bero på annat än att han är lite trött. Men visst blir man lite orolig över vad det annars kan vara... Nisse hade också märkt i skolan idag att Turbo inte var riktigt så stabil som han varit den senaste tiden. Något som oroar? Något som blivit för mycket? Jag får läsa av honom ordentligt i morgon bitti få se om han är likadan då, eller om det förhoppningsvis räcker med en natt med god sömn.




Jag behöver också komma i säng nu för jag sov inte heller tillräckligt i natt. Men jag måste berätta en kul grej innan jag slutar. Igår fick jag en fråga från ett företag. De undrade om de fick lägga in länken till min blogg på deras hemsida! Jätteskoj, tyckte jag, samtidigt som det är lite spännande förstås! Tänker ju lite nu.... ska jag ändra mitt sätt att skriva då, eller.... Behöver jag ta mera hänsyn till saker och ting....? Nej, jag tänker inte ändra mig. Jag tänker fortsätta på samma sätt som tidigare. Bloggen är ju för mig en form av dagboksanteckningar. Lite av syftet med att jag började blogga var ju för att sprida kunskap om hur det är att leva med NPF-diagnoser. Så jag fortsätter i samma stil!

Go´nattens på er allesammans och kramen till er som kikar in här och läser ♥

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ah vad häftigt! Grattis :D
Låter inte bra det där att Turbo är svajig, men håller tummarna att det "bara" beror på sömnbrist. Inte så lätt att veta alla gånger vad det kan vara, men du brukar ju vara suverän på att hitta orsakerna.
Jaa du, det där med att ta till Patrik eller nåt annat gosedjur har räddat oss många gånger på morgnarna för att komma ur sängen när klockan bara går. Man blir bra på att improvisera. Vi kanske ska starta dockteater/barnprogram ihop när våra växt ur hemmet? Vad säger du? :P
Bellfrida i rutan?
Kram på dig och hoppas att du får sova gott och att det flyter imorgon bitti
Kram och godnatt fina <3

Annelie L sa...

Så himla kul, och jag tycker du tar ett jättebra beslut att inte ändra ditt sett att skriva på. Antagligen tycker de om din blogg precis som den är, eftersom de vill länka till den. Grattis!!
Hoppas Turbo sover gott i natt och vaknar utan oro i morgonbitti.
Sen den där dockteatern Bellfrida, den ser jag verkligen fram mot. ❤️
Sov så gott kram.

Nina sa...

Åh, vad roligt! Grattis :) Såklart att du ska fortsätta som du brukar, det är kanske just därför du är utvald?! :)

Håller tummarna för att Turbo sover ikapp sig och att oron försvinner.

Kramen påre! <3