söndag 14 september 2014

Pizza och ostrypt tupp

Tiden går fort här. En helg har återigen gått och vi har mått rätt bra i familjen. I fredags när jag kom hem från jobbet möttes jag av en harmonisk och glad Turbo. Efter två dygn på korttids när det är vanlig vardag med skola och allt - och hem kommer han och är glad och lugn! Bra betyg till alla inblandade som jobbat runt honom de här dagarna. Sug åt er allihop!




Fredagen avslutade vi med ett härligt mys och det är inte fy skam i vår familj. Då njuter vi som aldrig förr!
Lördagen flöt på bra - dvs efter det sedvanliga morgonstöket innan Turbo fått ner medicinen och den börjat verka. När lugnet sen föll så höll det i sig ända till läggdags. Då kom det ett litet utbrott, men det lugnade sig snart.

Dagen idag (sönd) har gått otroligt bra. En lugn förmiddag hade vi. Mannen stack iväg bort ett par timmar och sen åkte jag och jobbade ungefär lika länge. Rushade hem för Turbo ville in till stan och äta pizza. Tredje gången nu på några veckor som det blir ett utflyktsmål. Härligt att han tar initiativet! Det visar att han är inne i en lugnare period och klarar av att åka ut lite bland folk. Ska inte orda för mycket om det, men det är ett otroligt framsteg att vi kan sitta på en pizzeria utan att ha hjärtat i halsgropen hela tiden!




Tyvärr blir Turbo sen med att somna ikväll. Jag lyckades få honom i säng i tid, men sömnen låter vänta på sig av olika orsaker. Tråkigt, men inget att göra åt.
På tal om sömn.... kan man strypa en tupp??? Jag och mannen har lagt oss lite sent, både fredag och lördag. Men vi har tänkt att man kan sova ut både lördag och söndag morgon. Men tji fick vi för det! Mycket tidigt på mornarna har vi blivit väckta av tuppen som en av grannarna har införskaffat för ett bra tag sen och som med jämna mellanrum stör morgonkvistsömnen.... Men egentligen ska jag väl inte gnälla. Det finns de i det här bostavslandet som aldrig sover en enda natt. Hur de orkar stå på benen förstår jag inte. Så jag ska väl kanske inte klaga över en ostrypt tupp ;)

Sov gott allesammans och kramen till er alla ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Jag tror inte man får ha en tupp i bostadsområden.

Men vad härligt med era pizzeriabesök :) Förstår att ni njuter!

Kramen!

Anonym sa...

Tupp tupp men ingen höna? Usch och fy, det låter inte roligt alls med en tupp som är gaphals.
Hoppas att han skriker sig röstlös å det snaraste.
Vilken härlig söndag ni verkar ha haft och vad roligt att Turbo verkar vara harmonisk s¨å ni kan dra iväg och käka pizza :D
Kram och godnatt på er <3
*Saknar*