måndag 25 augusti 2014

Nytt igen....

Nämen hörrni, tror ni jag kom i säng i tid igår kväll?? Näää!! Men lite kul var det, jag hade kontakt med en tjej som tagit kontakt med mig via bloggen och mailat mig. Och vet ni, jag tycker det är underbart om man kan hjälpa och stötta varann när vi nu ändå har hamnat i Diagnoslandet. Att dra nytta av varandras erfarenheter är inte fel alls! Men vilka märkliga vägar kontakterna tar ibland! Tackar för "pratstunden" gör jag iaf! Dagen har funkat för mig trots att kvällen blev senare än jag planerat :)
Vet ni en till sak?? Turbo sitter just nu och Spotifyar och sjunger i godan ro! Ett gott tecken och jag undrar om harmonin är på väg tillbaka?!? Det vore underbart, men alldeles för tidigt att säga. Veckan är inte slut än... I morse var han på riktigt gott humör och bestyren för att göra sig i ordning gick som en dans (med våra mått mätt förstås). Nu har Nisse varit här några timmar efter skolan och det kändes bra. Han och Turbo hade nog trevligt. Månd - onsd denna veckan är Nisses dagar att assistera i skolan och på torsdag går nye assistent Timmy på sitt pass. Då ger det sig hur Turbo funkar... men vi hoppas väl på det bästa, eller hur?!

Tyvärr fick jag reda på idag att det blir ett nytt personalbyte för Turbo inom kort. Surt!! Vill inte ha fler såna på ett bra tag nu. Det måste få lugna sig nu och det vore bra om det som redan är nytt kan få sätta sig ordentligt innan några nya personer kommer in i hans liv igen. Men som vanligt är det bara att svälja och gå vidare.....

Kramen till er alla ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Men neeej :( Inte personalbyte igen. Hoppas det går så smärtfritt som möjligt...

Håller tummarna för att lugnet är på väg tillbaks, och lycka till åt Timmy på torsdag.

Kramen!

Anonym sa...

Härligt att han är så glad och sjungandes och det där med att träffa på nya vänner via bloggen, ja det är fantastiskt :D
Vi är ju några stycken som lärt känna varandra den vägen nu. Vänner för livet <3
Himmelens trist det där med personalbytet, lagom som man tror att det är lugnt... :/
Hoppas ändå att det ska lösa sig på bästa sätt.
Stora kramen <3

Unknown sa...

Oj, mitt fel att du kom i säng sent... ;) tack själv för pratstunden! Just sådana kontakter som med du, de som lever i liknande situationer känns otroligt värdefullt. Personalbyten när det fungerar är aldrig kul men vi får hoppas det löser sig till det bästa ändå. Kanske en lugnare period på väg för Turbo, hoppas på det för jag vet vad utbrott innebär och det önskar man ingen. // Kramen från mig!