måndag 4 januari 2010

Nervöst **** AS/ADHD

Vad nervöst och oroligt det här blev då! Vi hämtade hem kattungen i lördags och sen kom sonen hem på söndag em.

Äldsta sonens flickvän blev jätteallergisk på lördag kväll. Men det verkade som det tog några timmar innan det började klia i ögonen på henne. Då kommer tankarna - hur ska det gå med yngste sonen, har vi testat honom tillräckligt innan. Han har ju testat katthåret vi fick hem och vi hälsade på hos uppfödaren som då hade fem kattungar hemma. Men eftersom det tog en stund innan äldsta sonens flickvän reagerade så tänker jag att vi kanske inte var tillsammans länge nog med kattungarna när vi testade?!

När sonen kom hem på söndagen var han förstås lite snorig. Typiskt. Han har nyst några gånger men har inte fått nån klåda i ögonen och det tror jag han skulle ha fått om det är allergi. Men tänk om han är liiite allergisk så det bara kommer i näsan och inte i ögonen? Man vill ju inte att han lagom ska fästa sig vid katten och sen får vi göra oss av med honom. Skulle vara för tragiskt för sonens skull.

F ö så har sonen varit sååå gullig och omtänksam mot katten. Blev lite gråt när han fick klorna på sig under lek men han vände sig direkt till mig i stället för att göra nåt annat dumt. Positivt! Hoppas att detta nu bryter trenden med hans utåtagerande och att han börjar tänka sig för. Om det nu inte är nyhetens behag och håller i sig så länge det är nytt. Vi får se framöver.

Inga kommentarer: