måndag 8 augusti 2016

Hög puls

Det känns som jag har lite skrivhäfta idag (heter det så?). Jag har nog för mycket tankar som snurrar i skallen igen, så det blir ingen ordning på nåt av det.

Idag är iaf första jobbardagen efter semestern och vi har utomstående assistent till kl 21. Jag och mannen har kunnat komma hem tidigare än 21 (äntligen), eftersom vi kan vara i huset nu när Turbo har sitt eget lilla krypin. Men vet ni... vi går som på nålar, jag och mannen, och pulsen är inte speciellt låg på oss. För varenda liten grej som låter, så hoppar vi till och undrar om det ska komma ett megautbrott. Avkopplande? Nej, inte direkt!



Vi jobbar på en lösning på internetproblematiken för så här kan ingen ha det. Turbo mår definitivt inte bra just nu av detta och inte vi heller. Vid utbrottet sent igår kväll, kändes det som en tidsfråga innan han exploderar än mer våldsamt (om det nu är möjligt) än vad han hittills gjort. Frustrationen stegrar sig i honom. Ikväll ska vi iaf prova en lösning som vi fått tips om. Hoppas verkligen det löser det hela tills vi får fiber indraget i huset...

Kram ♥

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Kramar om och förundras över all er ork att kämpa i alla lägen ❤️

Nina sa...

Skrivkramp :*
Håller med föregående skrivare. Styrkekramar <3