lördag 18 juni 2016

Studentfest och framtidstankar

Gårdagskvällen var njutbar. Jag mådde bra i kroppen igen efter det som varit de senaste dygnen. Till på köpet har jag ju känt under ett par veckor att jag närmat mig väggen, så de senaste dygnens känslostormar kom lite väl olägligt. Men, som sagt, nu känner jag mig lugnare igen och jag hoppas det får fortsätta så, men jag drar lite i nödbromsen. Skönt det lugnade sig inför gårdagen iaf, så vi kunde slappna av på studentfesten.

Festen blev mycket trevligare och roligare än jag väntat mig. Hade väl inte så stora förhoppningar i o m att jag inte var i fas innan, men sååå kul det blev! Det var mannens lillebror som tog studenten. Ja, ni läste rätt! Visserligen halvbror, men ändå. Tyvärr förlorade den här halvbrorsan tragiskt och helt plötsligt sin far när han var två år (och mannen förlorade sin far och jag min svärfar). Men åren går och livet går vidare och nu har han alltså blivit 19 år och tagit studenten. Vart tar åren vägen??

Halvbrorsorna :) 
Festen var iaf jättetrevlig och mysig. Vi kände kanske hälften av gästerna lite grand. Vissa hade vi inte sett på 10 år. Och eftersom vi bor en del mil ifrån varann så har vi helt olika umgängeskrets till vardags. Men alla var helt underbara - och vilken härlig humor. Det blev många skratt under kvällen! :) Det där behövde vi!

Och såklart en hel del gott som kistan fick njuta av också.
Det blev en härlig kväll och när vi kom hem så var allt toppen även med Turbo och Erik. Underbart!

Idag har jag slappat en hel del och inte fått allt gjort som jag trodde jag skulle få. Men jag strejkade lite välbehövligt idag.
Men många tankar om den närmaste framtiden snurrar runt i min skalle nu. I o m att bostadsanpassningen är färdig om några veckor så vill vi successivt förändra i assistansschemat. Vi behöver förändra för att spara på min och mannens ork, men vi måste förstås ta det i Turbos takt. Först måste han vänja sig vid utbyggnaden och rutinerna i den måste sätta sig innan vi ändrar på det nuvarande konceptet.

Tiden får visa hur länge det behöver gå innan vi utökar den tid som utomstående assistenter är här. Jag och mannen har iaf en plan och den tänker vi sjösätta så fort det är lägligt.  Men vi kommer att rådgöra med Kent och övriga assistenter för att se hur det bästa upplägget ska se ut. Vi vill ju gärna att det ska passa både Turbo och våra värdefulla assistanskillar.Mer förändringar är på g. En för oss värdefull person har gjort ett val. Och som det ser ut nu så har vi i vår familj dragit vinstlotten! ♥ Jag/vi är oerhört tacksamma och hoppas innerligt att det ska fungera som det är tänkt framöver! Kommer att berätta mer sen när det är officiellt.

Nu lite snabbt lördagsmys om det fortfarande är lugnt här.
Kram på er alla ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Ja, akta dig för den där väggen! <3
Härligt att ni kom iväg på en lyckad fest och att det var lugnt hemma också. Hoppas nu att inga nya stormar far in i ert liv på ett tag, så ni får lite återhämtning.

Kramar om!