söndag 19 juni 2016

Sjukt dålig tajming

Det är inte ofta det händer, men nu har det hänt! Turbo har blivit sjuk. Det går år emellan gångerna, men nu var det tydligen dags. Och det är väldigt dålig tajming på insjuknandetiden. Jag tror det blir en av de värsta veckorna ur ljudsynpunkt när det gäller bygget. Turbo blir ju orolig och får utbrott för mindre ljud som uppstår, men i veckan som kommer så tror jag det blir rejäla ljud.



Det som återstår är rörmokarens arbete. Han ska igenom betongväggar och betonggolv på en hel del ställen och har ganska mycket jobb framför sig. Han ska vara klar till midsommar så det är de här fyra dagarna han har på sig. Och just då passar Turbo på att bli sjuk och hemmaliggande, han som nästan aldrig är sjuk! Ja, ja, det är bara att göra det bästa av det och jag kommer att assistera honom i morgon och tar första smällen.....

Det ska bli "intressant" att se hur dagarna avlöper. Turbo har det jobbigt när han blir dålig. Det är en annorlunda känsla att inte må bra och allt som är annorlunda har han svårt att hantera. Naturligtvis kommer det utbrott extra lätt när han inte mår bra. Bara att han kände att han hade ont i halsen i morse, fick honom nästan att explodera... Vi kan väl alltid hoppas på att sjukan går snabbt över, eller hur?!?

Kram på er alla ♥

4 kommentarer:

Nina sa...

Ojojoj! :(
Finns det ingenstans att fly till? Stugan vid sjön, kan han vara där med er på dagarna, fast han är sjuk? Hyra en husbil?
Huh, vilka dagar ni har framför er nu. Jag håller tummarna för att det går så bra det kan... Hur nu det ska gå till?!

Kramar om! Tänker på er.

Annelie L sa...

Hoppas ni kan vara någon annanstans under dagarna. Att Turbo inte mår sämre en att han orkar med en biltur eller något annat under ett par timmar.
Styrke kramar till er alla.

strutgumman sa...

Tänker på er!
Kram!

strutgumman sa...

Tänker på er!
Kram!