onsdag 29 juni 2016

Äntligen tingsrätten

Idag ska jag börja inlägget med att gnälla lite. Har inte mått så bra idag.... Behandlingen jag fick av Kents syster i måndags kväll ledde naturligtvis till en ganska kraftig allergisk reaktion och jag har varit rätt påverkad av det idag. Jag hade det på känn, men hoppades verkligen att jag skulle tåla det. Men, men, jag får väl skylla mig lite själv, jag hade ju inte behövt prova igen. Men surt är det! :(

Besvärad av det och inte på topp, var jag ändå tvungen att prestera max på jobbet idag. En stor deadline i morgon och jag kommer inte att var på jobbet så mycket då, så det var bara att ge järnet idag, vare sig jag ville eller inte.



När vi kom hem från jobbet och kollade posten så låg äntligen det där efterlängtade brevet från Tingsrätten där! Brevet som talar om att Turbo är beviljad en god man om ett par veckor. Åh, så härligt! Nu slipper han äntligen skriva på dessa papper som han hatar och får utbrott av. Det ska bli så skönt att slippa pressa honom med detta. En sån liten bagatell kan ställa till det rejält kan jag lova.



Lite rusch har det varit härute idag. Tidigt på morgonen kom en last med grävskopa som skulle göra i ordning trädgården lite grovt efter allt ståhej som varit.



Det börjar arta sig och gången är lagd. Nu är det bara resten kvar....


Skönt när det går framåt iaf och nu är det inte många dagar kvar - om de håller vad de lovat...

Godnattkram ♥

Inga kommentarer: