tisdag 12 januari 2016

Kaos inombords

Som ni förstod av bilden jag la ut i söndags kväll, så hade Turbo ett utbrott som avslutning på den dagen. Inte roligt förstås, men det finns saker som oroar honom just nu och då blir det så där.

Turbo behöver sitt 4-veckorsschema, det vet vi sen förut.



Tyvärr har en av veckorna sett tom ut länge (markerad med pil i vänsterkanten) och den veckan kommer närmare i tiden för var dag som går. (Bilden är tagen i söndags.) Den här situationen är inget vi kunnat gjort på annat sätt. Att veckan ser tom ut beror på att vi inte vetat om assistenten som skulle jobba den veckan skulle komma tillbaka den måndagen eller inte. Men häromdagen togs beskedet av Kent att vi plockar in reserver i luckorna, så nu börjar vi fylla dem med annan personal.

Den här ovissa situationen oroar förstås, speciellt som det gäller en av de assistenter som har dagpasset varje dag varannan vecka. Till slut kommer det utbrott.

Den assistent som helt plötsligt försvunnit på obestämd framtid har varit som en trygg nallebjörn för Turbo. Man förstår att det inte är enkelt för honom och att det orsakar kaos inombords. Efter den här eftermiddagen och kvällen, spånar jag i mitt lilla huvud på om det går att göra någon provisorisk lösning med schemat, för detta kommer att bli ohållbart i längden känner jag. En kontakt med assistansbolaget står på agendan omgående, så spåneriet kan fortsätta med chefen där. Vi måste försöka rädda Turbo från att sjunka ännu lägre än han gjort nu.


En olycklig situation har vi hamnat i, men det är inget som någon råder över. Veckan som är tom.... ja, den sammanfaller med att vi gått från fyra assistenter, till två (en slutat och en borta av annan orsak), samtidigt som en tredje har semester. Finns alltså "bara" en kvar.... som inte kan klona sig och vara överallt samtidigt. Det löser sig på nåt sätt och nu gäller det att göra det så bra för Turbo som det bara går.

Nog om detta - nu ska jag ta hand om kvällen....
Kram på er bästa läsare ♥

1 kommentar:

Nina sa...

Hoppas det går att hitta nån lösning som funkar ok.. Det är ju inte plättlätt, precis. Tänker på er <3
Kramar!