måndag 24 maj 2010

Svinet, eller? ****AS/ADHD

Jag hämtade hem sonen igår eftermiddag från korttids. Allt hade gått bra även om de hade tagit det extra lugnt. Sonen hade fått ta med sig sin bärbara dator så helgen var räddad :-). En och samma kille hade jobbat hela helgen. Det är ju ingen nackdel för sonen att det inte blir nåt byte  av personal mitt under helgen. Men de måste nog ha dispens från facket för att få jobba så länge.
Grabben är fortfarande inte helt återställd efter influensan han åkte på under Stockholmsresan. Men jag fick i alla fall iväg honom till skolan idag, nu är det orken och krafterna som ska komma tillbaka. Det sitter kvar lite i luftrören också, lite rossligt, men ändå mycket bättre. Det är så vi undrar om det är svininfluensan som fått greppet om vår familj!? Mannen är också dålig fortfarande, magrat en del och har inga krafter kvar. Men, men, det går väl över så småningom.
Just nu är sonen ute med sin ledsagare en sväng. Han ville egentligen vara hemma men jag tyckte ändå att de i alla fall kunde åka och fika eller ta en glass på byn. Så vi får se hur länge de är borta.
Avslutar med en bild från gårdagskvällen, det var så vackert med sol, åskmoln och regnbåge samtidigt som månen sken!


Inga kommentarer: