torsdag 31 augusti 2017

Guld + lärdom

Jag kan väl säga att det varit lite påfrestande dygn sen slutet av min semestervecka (egoveckan). "Sviter" efter långmötet i lördags härjar fortfarande. Jag hade grävt fram en hel del obehaglig information som jag presenterade för någon som inte visste hur illa vissa saker var. Kände mig som världens krossare.... 😓  Men, men, först krossa - sen stötta ordentligt!Men vet ni - jag hade annars en kanonbra vecka, förra veckan! Det blev en skön avkoppling som jag så väl behövde. En lärdom som jag tar med mig, är att jag ska försöka lyssna på kroppen mera. När jag får nässelfebern så måste jag lära mig att avstyra sånt som är planerat och kanske skjuta fram allt nån dag och inte pressa kroppen. Jag fick nässelfeber en av de första nätterna i "lillebrors" lägenhet. Även om det inte var lyckat så lärde jag mig lite av det iaf.
Och än en gång - TACK snälla "lillebror" för lånet av din lya! Det var guld värt! 💚

Och min man - han är ju också helt underbar! Han fick rodda allt med Turbo utan min hjälp. Det är många detaljer som ska klaffa under en hel vecka. Mycket att tänka på och mycket som man inte får glömma. Lite extra hjälp tog vi av assistent Nisse som också ställde upp så fint.
Mannen fick både mer att göra hemma och även mer att göra på jobbet. Han fick ta några av mina uppgifter även där. Och en del av uppgifterna pytsade jag ut på en annan kille där, som jag lärde upp veckan innan - allt för att jag skulle slippa jobba ikapp alltför mycket när jag kom tillbaka.

Något som gjorde veckan extra avkopplande, var att jag inte blev störd av några som helst akut-sms från Turbo. Han hade verkligen accepterat att jag var borta och att det var mannen och assistenterna som fanns till hands och löste ev problem. Mannen och assistenterna fixade det sååååå bra!! Guldstjärna!När jag kom hem på söndagen fick jag världens överraskning av min kära man. Han hade slitit varenda sekund för att hinna färdigt med den. Vi har pratat om att skaffa något till en liten relaxhörna hemma, men inte bestämt oss eller kommit till skott. Men nu hade mannen gjort slag i saken, för han vet hur väl jag behöver det! Så nu relaxar vi var och varannan kväll hemma. Detta är också verkligen GULD värt! TACK min kära man! 💖Kram, kram 💗

3 kommentarer:

Nina sa...

Ännu bättre om du bromsar innan nässelfebern eller andra symptom kommer, det blir nästa sak att öva på ;) Såå glad för din skull att du haft en fin vecka! Och att Turbo accepterade det är ju bra inför framtiden då det faktiskt måste fungera utan dig och mannen. Eloge till honom som fixade veckan så fint!

Nu får ni bestämma att göra som vi, varannan vecka med några/någon dags ledighet, eller på vilket sätt det nu går att planera in bäst i vardagen för er. Regelbundet och bestämt är bra för orken!

P&K <3

Annelie L sa...

Lyssna på vad Nina säger och var lite extra rädd om dig ❤️ Njut av relaxhörnan och ha det fint❤️ Kramar om ❤️

Trötter sa...

Bra att lära sig hur kroppen reagerar.
Nässelfeber är inte det ända som kan
drabba oss om vi pressar den för hårt.

Var så försiktig du kan i er situation!
Det kan fort bli fel,men det kan ta år att
komma tillbaka.

Relaxhörnans extra utstyr låter underbart!
❤️👏❤️