måndag 21 augusti 2017

Vacker stress

Jag fick skynda mig tillbaka till lyan innan regnet kom. De mörka molnen tornade upp sig, men jag klarade mig. Jag kunde t o m sitta en bra stund på balkongen i solen och läsa ett tag till, efter middagen. Sen kom regnet. Men mycket vackert har jag sett idag, det här samhället ligger väldigt vackert! 
Nu på em har jag märkt hur mycket stress jag har i kroppen. Har svårt att koppla av ordentligt. Hur gör man när man njuter utan att få panik för att tiden kommer att gå fort? Jag vill ju verkligen att kroppen ska hinna återhämta sig så mycket det bara går. Samtidigt vet jag att jag måste slå bort såna där stressande tankar, för jag njuter verkligen av allt jag fått se och även av lugnet. Och som sagt, jag är väldigt tacksam för att jag får uppleva dessa dygn nu! Det är såååå välbehövligt! 



Jag hade inte tänkt ge mig ut nåt mer idag, men kvällen blev fin så jag cyklade iväg ner till sjön, lagom till att solen gick ner. Jag ångrar mig inte - det var otroligt vackert därnere! Såna där stunder kan bli hur långa som helst. Jag försvinner liksom in i kamerans värld och glömmer både tid och rum. 😉



Nu lite myspys i min ensamhet innan bingen väntar! 



Kram på er! ❤️

1 kommentar:

strutgumman sa...

Kramar tillbaka! ♡♡♡