fredag 12 augusti 2016

Ständig jour

Dagarna går och en del framsteg syns tydligt hos Turbo. Men det kommer även motgångar och utbrott. Idag fick jag rycka ut mitt på dagen. När det blir en motgång när han har andra assistenter hos sig, så låser han för det mesta in sig på toaletten och smsar mig. Man skulle kanske önska att han vände sig till assistenten i stället, men jag tror vägen dit är ganska lång. Och visst är det bättre att han smsar mig än att han får rejäla utbrott?!? Nu blev det "bara" ett sönderklippt bankkort, och det ser jag faktiskt som småpotatis i sammanhanget!

 

Men iom detta, så har jag ständig jour - aldrig ledig! Men med tiden kanske även detta ändrar sig och så länge det är på det här sättet så får vi ta det. Vi är ändå väldigt glada över den utveckling det blivit den senaste tiden hos Turbo och det är också en fröjd att se att assistenterna växer och mognar i sin roll.

Idag satt jag på jobbet när smsandet började. Mannen hade åkt in till stan för att handla, så jag hade för en gångs skull ingen bil. Efter lite smsande fram och tillbaka med Turbo, så slängde jag mig på bussen och åkte hem. Väl hemma så redde vi ut det som oroat Turbo och lugnet återfann sig. Problemet som uppstått hade varit svårt för vilken assistent som helst att reda ut.

Det var dagens händelser - nu tar vi nya tag inför helgen! Kram, kram!

 

Inga kommentarer: