torsdag 11 augusti 2016

Värdefull förståelse och nattvak

Som vanligt så hinner jag inte med att rapportera om alla svängningar här hemma. Det händer ju liksom grejer mest hela tiden. Men jag ska försöka sammanfatta lite av de senaste dygnen.

I tisdags var jag till assistansbolaget och träffade chefen för ass.bolaget, Kent och assistent Erik. Vi behövde lösa lite akuta grejer i schemat och jag behövde även ge chefen ett viktigt och akut papper. Det var så skönt att sitta ner en stund och prata lite om det som hänt här hemma den senaste tiden. Om ni visste vad gött det känns när assistenter förstår situationen och med sin erfarenhet lugnar mig om att det kommer en bättring! Det är värt hur mycket som helst!

Bygget har tagit en hel del energi från Turbo och flytten ut dit går inte smärtfritt heller, trots att han ändå trivs superbra. Men allt är förstås en omställning för honom. Det är nya rutiner med assistansen bl a med morgonproceduren m m. Men det känns så befriande att vi kan luta oss på dessa fina assistenter, det underlättar verkligen för oss.Utbrotten fortsätter väl, men möjligtvis har det lugnat sig en aning. Vet inte om jag vågar skriva det, för då brakar det väl loss igen.... Vi har provat en lösning vi fick tips om ang internet och enligt Turbo funkar det lite bättre, men är inte helt bra. Kanske lugnar det honom lite iaf. Om TVÅ långa MÅNADER kan vi kanske räkna med att vi fått fiber inkopplat! Det är lång tid om utbrotten ska hagla. Men vi hoppas på det bästa nu.

Inatt satt jag uppe med Turbo ett tag, efter att jag blivit väckt av honom. Det blev inget hemskt utbrott av det hela och till slut hade vi det riktigt mysigt. Trött var jag, men fick god kontakt med Turbo och det är värt en hel del. Det kändes underbart, trots den sena timmen!Allt för idag och jag suckar på mig själv lite och undrar när jag ska hinna skriva en redogörelse om Turbos djupa mående och läkarbesök och allt vad det är jag ligger efter med! Det kommer.....
Innan jag avslutar måste jag bara skriva att jag och mannen har haft en fantastiskt trevlig kväll bland vänner! Underbart!

Kram på er ♥

1 kommentar:

Supermamsen sa...

Vad härligt att höra att ni får bra hjälp!
Hoppas flytten flyter på!
Kram och trevlig helg!