fredag 26 augusti 2016

Kaos och stress

Fy, vilka dagar det varit här. De senaste två dygnen har varit mer än stressande för mig. Jag som skulle stressa ner.... Igår kände jag att i den här stressen får jag inte stopp på min sjukdom, utan den eskalerar och det skulle behöva lugna sig omgående. Ingen vill ju bli sämre. Mannen och "lillebror" fick agera som mina slasktrattar igår. Det kan ju hjälpa att få häva ur sig sitt innersta på någon annan när det är som värst. Sorry för mitt gnäll och tack för att ni tar emot och sväljer!

Jag och mannen pratade igår om att jag ensam kanske skulle ta och dra nånstans under ett par dygn, t o m stänga av mobilen och vara onåbar! Detta skulle vi isf förbereda Turbo på och göra klart för honom hur han ska göra i stället för att smsa mig när det ev krisar under de dygnen. Men frågan är om jag kan göra så? Vi grubblar vidare på det.... Igår kändes iaf allt ohållbart runt mig och mannen tyckte riktigt synd om mig.

Med tanke på mitt förra inlägg - jodå, visst var det en kraschad dataskärm! Den andra på en vecka!! Och jodå, vi vet vad dessa utbrott beror på. Den första av krascherna berodde på laggande internet och den andra - hör och häpna - brandlarmet gick i det rum där Turbo och assistenten befanns sig, utan märkbar orsak!! Höjden av otur! Ska det krångla så är det väl lika bra att det gör det rejält, eller hur?!?

Mitt i allt så var jag och mannen på möte igår med skolledningen. Turbo är ju inskriven på gymnasiet, men har en egen linje :) . De har varit väldigt flexibla här och gör ett helt eget upplägg för honom. De kallar det för IMT, alltså IM-programmet och sen Turbos initial (vilken inte är T i verkliga livet eftersom det är ett alias, så det är alltså en annan bokstav i st f T). Ja, ni fattar.... Lite frågeställningar att lösa där också, men alla vill så väl och är väldigt tillmötesgående! Alla chefer som vi kommer i kontakt med i den här kommunen får lära sig nåt nytt hela tiden. Bra som erfarenhet att ha med sig i arbetslivet, tycker jag, och det är kanon när de lyssnar, tar till sig och vill göra det bästa av situationen. Ett större möte planeras om nån månad för större och längre planering. Vi fick iaf klart att Turbo kommer att tillhöra gymnasiet detta och nästa läsår. Skönt att få det tidsperspektivet iaf.

Kram på er i den härliga sommarvärmen!

 

Inga kommentarer: