fredag 5 augusti 2016

En minut i taget

En tung och jobbig period har vi nu, och vi tar en minut i taget, som en av assistenterna sa när han var här och jobbade i veckan. Det känns ändå gott med det stöd vi får, av assistenter och andra nära och insatta. Det gör att vi orkar en dag till i taget. Stödet betyder så mycket!

Jag känner att jag varit lite otydlig och luddig här på bloggen. Utbrotten har inget med utbyggnaden att göra. Den är perfekt och jag tror knappt den kunnat bli bättre. Turbo har accepterat den fantastiskt bra och trivs kanon där. Det har gått bättre än väntat för honom att börja leva där. Tyvärr krånglar vårt internet (vi väntar på fiber) och detta krångel har ställt till mer än man kan drömma om. Hiskeliga (bara förnamnet) utbrott har vi upplevt.

Detta är sååå tråkigt och onödigt. Utan detta krångel så tror jag att vi hade haft en fantastiskt bra period med Turbo nu, för när det inte krånglar så är han helt underbar!

Vi kämpar vidare! Och i morgon ska jag ut på eget äventyr som jag ser mycket fram emot. Jag hoppas det är lugnt på hemmafronten så det ska fungera för mig att lämna hemmet....

Kram på er!

 

1 kommentar:

ann möller sa...

Hej Bellan. Är det nånting som kan skapa fruktansvärda utbrott så är det en ickefungerande internetuppkoppling. Jag jobbar på ett korttidsboende i Malmö där ugndomarna tillhör samma målgrupp som Turbo. Och där är det likadant, fungerar inte internet så kan man räkna ett stora utbrott där både datorer och tv-apparater ryker. Önskar det fanns en lösning som man kunde använda sig av när detta inträffar. Hoppas det löser sig med fiber så alla kan må bra igen. Roligt att läsa att allt annat fungerar väl för Turbo och att ni kunnat ta "ert" hem i besittning igen. Ni har verkligen hittat den perfekta boendelösningen för Turbo. Hoppas det kommer att lösa sig med skolan också. Sänder lite styrkekramar till er alla. Hälsningar Ann