tisdag 13 oktober 2015

Tåspricka.... och utbrott igen!

Det känns som att vi är inne i en period med ett stim av utbrott. Det fortsatte idag också, tyvärr. Turbo var laddad och hade gett sitt godkännande till att träffa en ny person idag, men när det kom till sak så hann inte den personen idag. Jag fick meddela assistent Timmy i sista minuten och han i sin tur fick meddela Turbo. Jag förstod att det skulle komma ut något, men han höll sig tills han och jag var hemma efter Timmys pass. Oj, vad arg Turbo var och som vanligt var han väldigt utåtagerande! Som sagt - snabba förändringar tål han absolut inte. Nu är det lugnare och jag hoppas det är lugnt resten av kvällen. Vi har minimalt med krav vi behöver ställa på honom ikväll.

Själv har jag varit ute och farit idag och passade på att fota lite på vägen hem.



Jag hade en tid så jag fick kollat upp mig lite.... och det var väl mycket riktigt som jag trodde - en spricka i ett tåben. ("Tåben" - haha, vilket ord ;) ) Det är inget man gör något åt, det ska läka ändå. Men läkningen kan ta ett par månader.... Ja, ja, jag gillar läget och går vidare! Det kunde varit värre. Och jag har ju redan gått med det några veckor, så jag ska nog klara ett par månader till också.



Nu när vi är inne i en period med utbrott var och varannan dag så har jag inte full koncentration på mitt skrivande här. Jag har noll koll på vad jag egentligen berättat om Turbos närmaste framtid med sysselsättning och hur planerna går. Det får bli ett inlägg här ganska omgående där jag redogör för vad som kommer att hända och vilka planer som finns. Men senare i veckan är det iaf tänkt att den där träffen, som inte blev av idag, ska bli av. Vi hoppas att inte dagens fadäs kommer att ställa till det i relationen mellan Turbo och den nye personalen.

Kram för kvällen! ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Men typiskt! Ja, jag hoppas också att det inte ställde till nåt inför fortsättningen.
Och lunka lugnt med tån <3
Kramar!

Karins ordöverflöd sa...

Hej, jag har läst din blogg ett tag och har nu börjat
fundera över varför Turbo kan hålla inne sina utbrott
tills han är med er och assistenterna är borta.

Betyder inte det att han vet att han bär sig illa åt och
gör det när han känner sig hemmatam?

Jag kan inget om de diagnoser som han har så det
kan hända kanske att min fråga är en dum fråga..
men jag undrar ändå.

Tycker du jag är för nyfiken/frågvis så ignorerar du min
fråga och ingen blir ledsen över det :-)