onsdag 7 september 2011

Skrivklåda trots allt

Hade inte tänkt ge mig på nåt inlägg idag, men jag fick lite skrivklåda iaf ;)
Idag har jag bl a pratat med sjuksköterskan på habiliteringen. Det var bara medicinpåfyllning det gällde, så det var inget märkvärdigt. Men han är helt underbar den där sköterskan. Alltid när man ringer och ber om att få mera medicin så frågar han hur det går med allt omkring sonen, och först och främst skolan är han intresserad av. Han vet tydligen mycket väl att om det inte fungerar där så fungerar ingenting för oss i vardagen. Härligt med såna människor inom vården som bryr sig lite extra!

I morgon ska sonen få göra ett bekanta-sig-besök hos skolsyster som är ny för min son tack vare att han bytt skola. De ska bara gå dit och se var hon är och hur det ser ut i hennes rum. Sen på fredag är det bokat en tid hos henne då hon ska kolla blodtryck och lite annat. Inget av det är nytt för sonen eftersom han gått på ständig koll hos skolsköterskan på förra skolan. Men stället och skolsyster är ju nytt för i år så han behöver nog bekanta sig lite först. Men jag tror inte det kommer att bli några problem på fredag bara han slipper stöta ihop med så många högstadieelever efter vägen dit.


En kallbadande familj förra veckan!

Idag känner jag mig lite mer uppåt och glad igen. Är inte van vid att inte vara glad.... Kanske är det mannens gladhet som smittar av sig :) Han har fått två positiva besked under dagen, två besked som han väntat länge på. "Allting faller på plats den här veckan" sa han under dagen! Två grejer väntas hem i slutet på veckan - visst är det nåt speciellt med karlar och "leksaker" ;);) ☺ Vi får se om det kommer nåt bildbevis senare, iaf på det som kommer hem i morgon kväll. Fast bilden dröjer nog lite isf...... det blir inte på en gång.....men oj, vilken bild det kan bli, haha ☺☺☺

Kan berätta att det är en sån där grej som jag kallar för "onödig lyx" :) Men mannen säger som argument att det kostar som en utlandsresa som "alla andra" gör. Och visst, vi har inte haft möjlighet att komma loss för en vecka i utlandet med tanke på sonen så han har väl en liten poäng där. Och är man låst vid hemmet som vi är väldigt mycket så kan man kanske unna sig nåt på hemmaplan i stället då. Vi är överens om inköpet, det går ju alltid att sälja om det skulle visa sig att det inte är nåt för oss.


Felix är glad :)

Man kan dra en parallell till när mannen byggde bastun i källaren. Jag var inte så förtjust i bastu öht så han fick inte många hejarop av mig under byggtiden. Han slet som ett djur därnere när han högg bort tjocka betongväggar..... Han byggde upp bastun och gjorde så fint - och det blev kanon! Det har faktiskt blivit av en liten oas för oss alla i familjen. Där har vi kunnat koppla av och släppt allt som gnagt i oss för stunden, så härligt! Kanske, kanske, kan det bli nåt liknande nu - vi får se!

Nähä, nu ska jag ta på mig lite lämpliga kläder och ta mig en promenad i höstregn och rusk. Min tid för återhämtning har börjat, men jag kommer väl att vara som en dränkt katt innan jag kommer hem.... men tyck inte synd om mig för det..... ;)
Kram på er alla ♥

3 kommentarer:

Nina sa...

Vilken härlig bild på Felix :)

Men du gillar att göra mig nyfiken va?!... Hrmf!

Jag tror iaf att det är en massagestol jag!

Pax för första massagen när vi ses sen!!! ;)

Kramar om!
Nina

Mamma Z sa...

Jag tror på ett bubbelbad utomhus så då får jag paxa den först ;-) utifall du går bet på din gisssning Nina..
Och den där manliga "leksaken"..hm..såg solsidan igår med sam och då har ju en av grabbarna köpt en grill för 18 000 och han var överlycklig ha ha.. Skall bli spännande med bildbevis sen!!

STOR KRAM

Annelie L sa...

Så skönt att du känner dig gladare. Hoppas du får glädje av "leksaken" du också, inte bara när du fotar den ;))Vilken underbar bild på Felix, han är ju gudomligt vacker, jag blev alldeles bedårad av honom. Hade han inte varit din så hade jag kommit och kidnappat honom direkt, så söt.
Jag tycker inte ett dugg synd om dig att du blir blöt under promenaden, för jag tycker det är rätt gott att få gå alldeles själv i höstrusk och sen bara komma in ta en dusch och krypa upp i soffan eller i sängen beroende på vad klockan är.
Ha det gott , Kram // Annelie