lördag 19 september 2009

Djurparksbesök **** AS/ADHD

I dag var det lite jippo i djurparken några mil härifrån. Mannen och sonen hade bestämt sig för att åka dit. Eftersom sonen inte är så lätt att hantera när det gäller sitt utåtagerande så är jag inte så pigg på att ta ut honom bland mycket folk. Men mannen tar mod till sig då och då. Så idag stod ett besök i djurparken på schemat. Kön ringlade sig låååång. Väl inne på området förstår man varför så många kommit just idag.

Här sitter Stefan Ishizaki och Joakim Wulff och signerar tröjan medans sonen fotar.

Och här har vi Anders Svensson och Johan Karlsson.

Så här blev slutresultatet! Ett och annat djur fanns också förstås. Men det verkar lite sent på året för dem, de ser ut att ha gått i idé...

Dagen har gått fantastiskt bra, med tanke på de diagnoser han har. Han är inne i en lugnare period nu, det känns som vi hittat ganska rätt just nu i den balansgång som måste till för att få vardagen att fungera. Att han har en så pass väl anpassad skolgång gör att han är nere i varv på dagarna och det gör att han klarar av såna här tillställningar med mycket folk ibland. Men det får ju inte bli för mycket av det heller. Jag tror vi har lärt oss leva livet på hans villkor och ta hänsyn till hans behov. Det blir lite isolerat ibland, det räcker med att få gäster så går han i taket.

Inga kommentarer: