onsdag 30 september 2009

Annorlunda skoldagar **** AS/ADHD

De två senaste dagarna har inte varit några ordinarie skoldagar. Igår hade de kommunmästerskap på skolan där sonen går. Han var med förra veckan då de hade skolmästerskap. Det gick bra men han sa efteråt att det var lite jobbigt. Han bestämde själv efter det att han inte skulle vara med på komm.mästersk. Kände väl att det skulle bli ännu rörigare med ännu fler elever på skolgården. Förståndigt resonerat av honom, det ger lite hopp om att han börjar förstå vad som inte är bra för honom med tanke på hur rörigt det kan bli i vissa situationer. Så det blev en planerad dag här hemma med assistenten. De hade i förväg planerat lite olika  aktiviteter.                                                                 Idag var det studiedag och kompetensutvecklingsdag så både skola och fritids var helstängt. Det innebar lite pusslande med jobbet. Min man jobbade från tidig morgon till en bit in på fm då jag började jobba. Jag jobbade tills sen eftermiddag då mannen fick jobba igen. Krångligt, men det går, tur att det inte är varje vecka.    

 Här har varit ganska kallt inatt, måste nu bära in alla uteblommor på kvällarna. Men det blommar ju så fint fortfarande - tycker ofta att det blommar som bäst långt in på hösten.

Nu sitter jag och väntar på att mannen ska komma hem. Han har varit och tittat på SM-final i speedway, Lejonen - Vargarna tror jag det var som tävlade.

Inga kommentarer: