tisdag 3 november 2015

Sen rapport

Det är redan tisdag och jag har inte rapporterat om helgen än! Det var hemskt vad tiden går och jag har inte riktigt ro att skriva här. Men jag hoppas det ska bli bättre så småningom....

Turbo har ju varit orolig en tid och i o m mitt ritprat med honom i torsdags så hoppas jag vi hittat orsaken till hans oro. Nu är det mycket nytt omkring honom eftersom det inte varit nån skola för honom, men jag kände ändå att det var något annat som låg och grodde. Vi lyckades ringa in det under ritpratet och jag lovade att kontakta en chef för att diskutera igenom det. Det är små detaljer som orsakar stora saker hos Turbo, men det är skönt när det finns förstående chefer som tar tag i även smågrejer omedelbart. Efter att Turbo fått veta att jag tog tag i det, så har han känts aningen lugnare. Vi får se om det ger sig.

Vi hade assistent Erik här hemma både fredagskvällen och hela lördagen. Det hade gått utmärkt och vi föräldrar kunde slappna av. På fredagen fick vi hämta nya bilen och vi tog en runda med den. Även mannen och Turbo tog en runda sent på fredagskvällen förstås. Numera funkar det hyfsat att byta bil - men det kräver förberedelse för Turbo. Vi har lärt oss av smällar vi fått ta vid tidigare bilbyten. Det är lååååång förberedelse som gäller.... Och nu hoppas jag vi slipper måndagsexemplar den här gången!



På lördagen umgicks vi med vänner en stor del av dagen. Det var så underbart härligt att kunna koppla bort och vara trygg med att Turbo hade det bra. Lite festligheter hamnade vi också på!! Vi var ca 15 stycken som blev bjudna på bl a smörgåstårta av härliga och förstående vänner. Guld värt! ♥



Denna veckan har det f ö kört igång lite nytt för Turbo, men jag återkommer om det eftersom klockan sprungit ifrån mig nu.

Godnattens och kram på er alla ♥

Inga kommentarer: