tisdag 24 november 2015

Uteblivet berättande

Nya tag idag och Turbo kom iväg som han skulle på utsatt tid i morse. Medans Turbo var med Timmy så tänkte jag ta mig lite ledigt, men jag har jobbat, tvättat, varit och hälsat på en vän som är opererad m m, så det har inte blivit mycket av att ta det lugnt. Men, men, det får bli väl. Och att göra nyttigheter kan man också få energi av. Blev bl a så glad av att min vän var så pass pigg som hon var.

I eftermiddags hade jag nästan tänkt berätta för Turbo att assistent Ove kommer att sluta som assistent. Men jag ville ha lite mer kött på benen om vad som ska hända efter att han slutat, innan jag berättar, så det fick vänta till en annan dag. Måste snacka ihop mig med Kent först, om hur hans tankar och funderingar går inför en ersättare. Det är ju viktigt att jag lägger fram det på rätt sätt när jag berättar för Turbo. Det blir säkert bra så småningom.



Jag gick iaf igenom ett schema med honom om vad som kommer att hända längre fram i veckan och hur vi tänkt oss. Det finns vissa av personalen runt Turbo som känner för utmaningar - och då kör vi på det nu när Turbo ändå är hyfsat stabil. Spännande!

Allt för idag - kram, kram ♥

Inga kommentarer: