fredag 13 november 2015

Kommer lugnet nu?

För en gångs skull på en fredag, åkte jag hem tidigt (läs kl 18) från jobbet. Jag brukar annars jobba till senare på kvällen, men jag har jobbat undan duktigt den här veckan - mycket pga att vi haft assistenter hemma fram till kl 21 tidigare i veckan. Turbo är på korttids så nu ska jag passa på att slafa i soffan under kvällen, precis som jag och mannen gjorde igår. Soffan får man inte använda så ofta när Turbo är hemma så det är underbart skönt att sträcka ut sig där och bara ta det lugnt de få gånger det funkar.



Lite strul var det i början på veckan i o m att den ordinarie assistenten inte kunde jobba de två första dagarna. Men när det lagt sig med förändringen för Turbo, så tyckte jag att lugnet i honom kom tillbaka lite. Det var längesen han kändes riktigt harmonisk, men när vi kom hem efter Oves kvällspass i måndags så anade vi lite harmoni igen. Även tisdag och onsdag kändes bra.

Nu har jag inte träffat honom sen igår morse eftersom han är på korttids, så jag vet inte om det håller i sig eller om det vänt tillbaka. Vi får se vilken vändning det tar framöver. Jag funderar lite på om vi nu löst det som oroat Turbo. Det jag fick fram under mitt senaste ritprat med Turbo, är åtgärdat och det lugnar honom säkert.



Vi är också inne på andra veckan då sysselsättningen för Turbo tagit fart. Antagligen har det också en lugnande inverkan eftersom han nu vet hur dagarna kommer att se ut. Förut visste han att det var något på gång, men han kunde förstås inte förstå hur det skulle bli i praktiken när allt startade.

Jag måste ganska omgående ge er en beskrivning vad som är spikat för Turbo nu, men jag kan väl säga så mycket som att vi är tillbaka på ruta ett igen. Många turer hade kunnat besparats oss och Turbo om vi landat här från början.... Men, men, sånt är livet....



Nu väntar en härlig helg med vissa grejer inplanerade som jag/vi ser fram emot. Och vi känner tydligt att vi behöver dessa helger som inträffar var tredje helg - helger där vi inte behöver gå på tå hela tiden och ligga steget före och vakta på varenda ord, mening, steg m m. Bara leva som Svensson gör.

Önskar er läsare en trevlig och underbar helg! Kram på er! ♥

2 kommentarer:

strutgumman sa...

Detsamma till er! ♡♡♡♡♡

strutgumman sa...

Detsamma till er! ♡♡♡♡♡