torsdag 16 mars 2017

Mycket att fundera på....

Denna veckan har jag tänkt klarare och framåt efter min hjärnrensning i lördags. Det känns väldigt befriande och skönt att jag fått tankarna uträtade!Turbo har känts lugnare efter att vi backat rejält när det gäller ett plan i assistansen. Nu gasar vi lite igen och det är förstås lite pirrigt. Ska vi hamna på den där tunna isen igen, eller är det fastare mark som vi går på nu? Det lär snart visa sig, men tills dess så funderar vi naturligtvis på hur det ska gå.

Igår skulle jag och mannen ha träffat "lillebror", men det mötet uteblev pga sjukdom. Då fixade mannen ett annat möte för oss - en affärslunch genom jobbet. Trevligt var det och väldigt intressant. Hur det nu var så kom vi in på lite psykologisnack, vilket jag tycker är sååå intressant! Vi får se vad det där mötet leder till i förlängningen, men det har mest med vårt andra jobb att göra - inte så värst mycket med assistansen att göra, men man vet aldrig....När vi ändå var i stan så passade jag och mannen på att kolla lite på det där med ett ev avslut på "kapitel tre" och isf kanske påbörja "kapitel fyra" som jag nämnde i förra inlägget.  Jag bara fick ett spontant infall och ja.... det är mycket som tål att diskuteras....Igår och idag har jag assisterat hos Turbo. Det känns iaf skönt att han i stort sett har accepterat att jag assisterar på dagtid emellanåt, bara han vet om det långt i förväg.
Idag hade Turbo en tandläkartid som vi väntat på länge. Så skönt att det blev av idag - tandläkaren ringer ofta återbud, men idag funkade det och det var välbehövligt. En tand behövde lagas och det började kännas smått akut med den långa väntetiden som blev på den här tiden. Men eftersom vi helst inte vill byta tandläkare så blev det så.
Turbo var sååå otroligt duktig idag! Han blev rikligt belönad efteråt, kan jag säga!Efter det som hände mig med Turbo för några veckor sen, på offentlig plats, så är jag inte längre så säker på att han håller ihop tills vi kommer ifrån offentligheten.... Men detta gick kanonbra och vi kunde båda pusta ut!

Kram på er 💗

1 kommentar:

Trötter sa...

Så skönt att det gick bra hos tandläkaren! Hoppas på bra dagar framöver trots alla bekymmer ❤️