söndag 19 mars 2017

Bubbel

Så har denna veckan också gått. Jag och mannen har väl gått lite på tå de senaste dagarna. En av favoritassistenterna skulle kommit i lördags och jobbat med Turbo hela dagen, men uteblev pga sjukdom. Sånt som händer, men olyckligt när de inte ses så ofta. Utbrott har väl hängt i luften, men vi sänkte kraven och än har det gått ganska bra här. Lite extra bilåkande har det blivit, för det har en lugnande inverkan på Turbo.

Jag och mannen passade på att fira lite på fredagskvällen. Det vi firade har med vårt företag att göra - alltså vårt andra jobb. Lite förändringar med nytt blod innanför väggarna, med allt vad det kan innebära. Vi har länge letat efter en lösning med tanke på den inriktning vi bestämt oss för att göra. Men vi har nästan trott att den lösningen var omöjlig. Efter ett antal möten med en person så bestämde den sig i fredags för att välja att jobba hos oss - detta är en person/lösning som vi inte trodde fanns! Men vi tackar och tar emot och går emot spännande tider! På sikt ska det generera i att både mannen och jag kan känna oss lite avlastade. Det känns för bra för att vara sant just nu. Gissa om vi lite försiktigt firade med lite bubbel på fredagskvällen?!



I går (lördag) så tyckte mannen att jag kunde åka iväg och träffa lite vänner på fm. Vi skulle ju egentligen ha varit iväg båda två, men eftersom assistenten blev sjuk så kunde vi inte komma loss båda två. Det var förstås skönt för mig att komma loss lite och det ger så mycket att umgås med dessa vänner.
Sen var det en av vännerna som erbjöd sig att hjälpa mig att städa på ett ställe, där jag och mannen skulle hjälpts åt. Men nu löste det sig ju galant ändå. Tack vännen! ♥



Nu satsar vi för en ny vecka! Vi får se vad den för med sig....
Kram på er ♥

2 kommentarer:

Nina sa...

Det låter positivt så jag antar att ett grattis passar bra?! Vi måste prata igen, tror jag :) Hoppas utbrottet uteblev.
Största saknarkramen!

Trötter sa...

Grattis med bra lösningar! Ja,vänner och städhjälp är underbart. Hoppas du hade en bra lördag fm! 😉😀💕