tisdag 27 september 2016

Vi tar väl allt på en gång....

Vet inte om jag vågar skriva nåt inlägg här ikväll... Det känns som det kan bli ett gnällinlägg och sånt är ju aldrig roligt. Men jag tar lite sats och skriver iaf.

Jag har en pestdag idag, så jag skulle helst ha velat sova bort hela dan men det går ju inte för sig riktigt. Har väl försökt tagit det så lugnt det bara gått, men inte så lätt. Dessutom har den här dagen blivit förstörd för Turbo av ett störande moment på förmiddagen och det drabbar ju hela hans omgivning när det blir så. Att både han och jag har en dålig dag samtidigt är ingen bra kombo!

Det har tydligen kommit några till skollägenheten i något ärende och stört. Även om assistenten motade ut dem direkt, så kom det utbrott och sen en del sms till mig. Och sen var den dagen förstörd för Turbo... Han ville därifrån och oron har suttit i hela em och kvällen med tillhörande utbrott. Tråkigt när det blir så och det är ju sånt som inte får hända, men som ändå händer.

Tyvärr har jag ett negativt besked att ge Turbo ikväll - ett hastigt personalbyte på korttids i morgon. Den som skulle ha jobbat ligger sjuk och nedbäddad så en annan får hoppa in i stället. Snabba byten vet vi att det inte är populärt, men ofrånkomligt ibland. Men, men, vi tar allt negativt på en och samma gång när vi ändå håller på.... och lite annat strul... hejåhå!

Kram!

Inga kommentarer: