torsdag 17 augusti 2017

Skola? och näring?

Några rader ska jag försöka skriva här även om jag inte är på topp och har inte varit det de senaste dagarna. Men, men....

Igår hade vi iaf ett litet skolmöte med rektor och en lärare på gymnasiet. Turbo hamnade ju "mellan stolarna" under hela förra terminen och hade därmed inte en enda lektion då. Men inga hard feelings omkring det från något håll, så nu inleder vi en ny diskussion om hur vi ska gå till väga under detta läsår. Skola eller inte skola för Turbo.... Och när jag skriver skola, så är det nån lektion i veckan vi pratar om - inte skola som man vanligtvis menar, med lektioner hela dagarna. Turbo går sin egen väg och både vi och skolan låter honom göra det. Väldigt Turbo-anpassat får det vara om vi ens ska försöka detta läsår.

Måste rikta ett tack till assistent Nisse som dök upp på mötet med väldigt kort varsel. Betydelsefullt att ha en assistent med och som är insatt helt och hållet i hur Turbo fungerar även i "skolmiljö".
En ny träff blir det redan i morgon för att ta snacket vidare ett steg till. Sen får vi se....

Jag diskuterade saken med Turbo ikväll för att ta reda på hur han innerst inne tänker och funderar om det här. Ska vi satsa på något så får det vara för att han vill och inte för att någon annan tycker att det ska vara så.Nu till något helt annat.
Jag är lite glad idag för jag har lyckats få i Turbo lite mer än en halv näringsdryck idag! Det är alltid svårt med nya saker, nya smaker och nya konsistenser. Men det finns just nu ett behov av att han får i sig nån näringsdryck emellanåt. Jag köpte på apoteket idag och det var skönt att se att han iaf ville smaka. Ibland är det omöjligt att få honom att ens smaka på nya saker. Bara att hoppas på att han vill ha den fler gånger framöver.Med tanke på lite olika omständigheter som råder här just nu, så inser både jag och mannen att mitt beslut som jag skrev om i förra inlägget är heeeelt rätt beslut! Det är bara några få dagar kvar tills jag skriver ut här vad det gäller. Ha tålamod!

Kram, kram 💗

2 kommentarer:

Nina sa...

Ni är så kloka när det gäller Turbo. Har han sagt vad han vill än?

Skönt att jag slipper bli mer nyfiken av att läsa än jag var innan för en gångs skull :*

Saknarkram!!

Trötter sa...

Har tålamod,jag lovar! Följer.......