måndag 14 augusti 2017

Bra kämpat!!

En rapport om avslutet på resan måste ju till här för att den ska vara fullbordad. Ett flyg hem väntade för killarna. Lite orolig var jag väl över hur det skulle gå nu när Turbo kämpat och ansträngt sig under flera dygn och tröttheten kommer över honom. Men flygresan hem gick väldigt bra den med, så den här provresan blev helt otroligt lyckad! Jag fick en bild skickad via sms från Kent precis efter att de landat - gissa om de båda ser trötta ut på bilden?!? Men sååå nöjda och glada!

Fantastiskt bra kämpat av både Turbo och Kent! En stor eloge till Kent som har gjort ett megajobb som fixat och förberett med Turbo så de klarade resan utan större incidenter. Det är inte lätt att ligga steget före under så här många dygn och hålla Turbo trygg i alla situationer som dyker upp, men Kent har fixat det kanonbra.



Jag måste också rikta ett stort Tack till alla ni fina läsare som "var med" på resan och hejade och gladde er med oss! Underbart med ert engagemang, det värmer i hjärtat för resan var verkligen en stor milstolpe hos oss! 💜

Väl hemma igen så märkte vi att harmonin hos Turbo försvann. Vi hade lite olika teorier om vad som låg bakom, men jag var lite tveksam och behövde vara lite detektiv. Ett ritprat fick det bli och jag tog det vid ett tillfälle då vi var ute och åkte en runda med bilen. Och mycket riktigt - mannen hade rätt om vad det var som tryckte Turbo. Ska redogöra mer för vad det är, men här är det vi vuxna omkring honom som får ta på oss skulden. Det visar också hur övertydlig man måste vara med honom och inte tro att saker går in hos honom bara för att man får ett svar. Återkommer som sagt ang detta.

Jag ska också skriva mer om den här helgen som gått, för den hade lite blandat innehåll. Jag har bl a gått och funderat och grubblat på en sak ett tag och nu har jag beslutat att jag ska göra något jag aldrig gjort innan. Känner att det är en nödvändighet just nu. Så jag chockade min man lite igår kväll 😉, jag har inte velat säga något innan jag funderat klart och verkligen bestämt mig. Men vet ni - jag har världens bästa man som förstod mitt beslut mycket väl även om det ställer till det en del för honom! 💓 Återkommer om detta också inom kort, för det är ganska snabba puckar som gäller.



Kram på er 💗

3 kommentarer:

Trötter sa...

Så skönt att flygresan tur- retur gick bra!
Spännande med dit beslut också 🤔😉

strutgumman sa...

Kram!!!

Annelie L sa...

Kramar om ❤️