fredag 8 december 2017

Spänningar...

En liten och snabb sammanfattning av den senaste veckan, får det bli nu. 
Helgen som gick var härlig. Vi hade t o m tillfälle att gå bort till goa vänner. Vi har försökt länge att få tiden att klaffa, men inte förrän nu funkade det för oss. Turbo var på korttids i helgen och det är ju endast då som vi kan komma bort på det här sättet. 
Sen har veckan rullat på. Den där bjudningen var så skön att komma iväg på - både allvar och även skratt så magmusklerna var helt körda efteråt. 😀 Det där lever vi länge på! 
I veckan var det dags igen för nattligt utbrott för Turbos del. Det var mitt i natten och jag hade sovit en liten stund. Jag flyger upp ur sängen och rusar ner till honom i en väldig fart. Yrvaken försöker jag lugna Turbo och sen är det bara att sopa upp spillrorna som blivit. Sen är det inte bara att gå och lägga sig och somna om snabbt - jag måste se till att Turbo har landat ordentligt först och sen tar det sin lilla tid för mig att komma ner i varv också. Den natten blev ganska förstörd... och dan efter fick vår fantastiska, men strängt upptagna elektriker komma och fixa uttaget så vi fick tillbaka internet som är så viktigt i vårt hus. Kontakter och uttag hade fått sig en rejäl omgång på natten! 😕
Till på köpet mådde jag inte så bra. Hade ont i nacke och axlar efter en oro som satt sig rejält där. Sånt brukar gå över av sig självt, men inte denna gången. Tack vare den kommande helgens bravader, så kände jag att jag behövde åtgärda det onda. Tack vare ”lillebror” så hamnade jag hos en massör som skulle vara väldigt duktig. Och det var hon också, men min nacke, axlar och rygg var nog spänd i överkant så det var inte en dag för tidigt att hamna där. 
Jag var så exalterad över mötet med massören och nån mer där, så jag missade totalt att fota. Då förstår ni hur uppslukad jag är över situationen, när jag glömmer kameran! Masserad blev jag, men det behövs fler gånger innan jag är bra kan jag säga. Bättre är det allt, men långt ifrån bra. 
Mitt i allt så strular korttids fortfarande. Vi trodde att den provisoriska lösningen skulle vara igång fr o m denna veckan men det återstår lite formalia. Därför behövde jag hämta hem Turbo i onsdags kväll från korttids. Halvdöd satt jag i bilen och väntade sent på kvällen innan de kom ut och vi kunde åka hem och fortsätta med kvällsproceduren. Slitsamt faktiskt! 

Problematiken bottnar i att Turbo inte kommer i säng i tid på kvällarna (vilken tonåring gör det?) och personalen har vakentid till kl 00:00. Sista ordet är fortfarande inte sagt i ärendet, så vi får se hur det slutar. Jag och mannen behöver avlastningen och Turbo behöver miljöombytet. 

Nu väntar nya spännande äventyr idag! Oj, oj! 
Kram på er! ❤️

1 kommentar:

Trötter sa...

Tänker på er!
Ni är fantastiska som håller huvudet över vattenytan
och har ordnat med ett bra skyddsnät runt er.
Ge inte upp ! 💞