onsdag 24 maj 2017

Ingen lösning....

En del av er läsare undrar hur det har gått med lösning på det stora problem vi stött på gällande korttids. Tack för er omtanke! ♥  Ingen lösning har vi fått ännu. Mötet med en högre chef på korttids hade vi i början på veckan, men han i sin tur måste ta ärendet vidare. Någon annan chef inom kommunen ska avgöra HUR eller OM det går att lösa.Det är inget vidare att gå och vänta på besked. Beskedet kommer att innebära svar på om vi har avlastning eller inte i form av korttids - avlastningen kan alltså tas bort över en natt!
Vi har under tiden vi får ett besked, hittat en provisorisk och högst tillfällig lösning. Men under de här veckorna som nu gått så märker jag och mannen mer än väl hur mycket vi behöver avlastningen. Eftersom avlastningen de här veckorna inte varit till 100% pga att vi inte haft avlastning någon natt, så känner vi att vi blir än mer slitna. Hur det kommer att se ut OM vi inte har korttids kvar om nån vecka - ja, den tanken vill vi inte ens tänka, när vi just nu knappt håller oss flytande....

Den här veckan har varit och är tung. Försöker tänka positivt, men, men.... Tur att mannen uppmuntrar mig med lite rosor! ♥ De satt verkligen fint!


Kram 💗

1 kommentar:

Trötter sa...

Tänker på er på alla sätt 😉 Önskar er ett bättre liv!
Om jag bara kunde hjälpa......