lördag 6 maj 2017

Slitsamt....

Det är dåligt med inlägg här från mig. Tydligen har jag hamnat i en bloggsvacka, men fyller på lite här ikväll för att åtminstone jag själv ska ha lite stöd för minnet så jag kommer ihåg lite av vad som hänt.

Förra helgen hade vi assistent Kent här hela långa lördagen hos Turbo. Då passade jag och mannen på att våldgästa vår verksamhetschef på assistansbolaget. Tyckte hon behövde lite uppmuntran av lite olika orsaker.


Vi hade sån tur när vi kom dit att vi även fick träffa en favoritassistent (förutom våra egna förstås) på bolaget, en helmysig tjej. Det var lärorikt för mig och mannen att se assistans i ett annat hem än vårt. Intressant att se hur man kan jobba och hur man ev kan utveckla assistansen även i vårt hem.

Sen drog vi vidare till nästa ställe, dit vi blev lite sena - men bättre sent än aldrig. Goaste, mysigaste vännerna!Under veckan som gått har vi hunnit med ett möte med våra assistenter. Kent ryckte in och höll i mötet eftersom vi inte hade tillgång till vår verksamhetschef.
Mötet blev nyttigt och bra. Vi fick fram det vi behövde och det är alltid intressant att höra assistenterna lyfta olika ämnen och frågor. Man behöver snacka ihop sig med jämna mellanrum och speciellt nu när vi har en ny kille som precis ska komma igång med egna pass hos Turbo.


Tyvärr har vi STORA problem med korttids just nu. Ett akutmöte är inplanerat under veckan som kommer och vi får se vad som händer. Ingen vet.... Även om vi löst det provisoriskt och de båda personalkillarna är fantastiska och anpassar oerhört bra, så är det vissa saker som sliter på oss föräldrar i det här läget. Det blir en spännande vecka....

Idag har jag och mannen varit in till stan och gjort något ärende för skojs skull. Vi ville passa på när vi var lite lediga på dan. Vi träffade lite vänner på fm innan vi efter ett tag drog in till stan. Vi fikade och åt lite gott när vi gjort det vi planerat.


Trots att det var både mysigt och avkopplande, så var vi helt slut när vi kom hem. Båda däckade vi i soffan och en fåtölj och nära på slocknade till lite. Något har sugit extra mycket denna helgen. Ska återkomma om det senare under veckan. Men en vecka på Bahamas för att tanka energi skulle sitta fint - tyvärr är det bara en dröm! Vi får försöka tanka energi så gott det går mellan varven här hemma.

Kram 💗

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad gullig du är! Tack för den fina komplimangen!❤
/Frida

Trötter sa...

Usch va jobbigt ni har det ! Ta vara på småstunderna ni kan återhämta er lite.
Kom ihåg att vi är många som tänker på er! ❤️🌺💚