söndag 21 maj 2017

Bra helg!

Jag känner att jag måste få iväg ett inlägg till här idag eftersom det säkert blir en händelserik vecka som kommer och därmed en del att skriva om.
Helgen som gått har varit en bra helg. Turbo är på gott humör och det känns att han slappnar av nu när han inte varit på korttids på ett par veckor. Alltså.... det är inget fel på korttids förutom det problem som stör honom. Om det inte vore för det så skulle det vara jättebra. Helgen här hemma har förflutit utan ett enda utbrott - helt underbart!

Igår hade vi nya assistent Jim här hela långa dagen. Jag och mannen kunde komma iväg bort under några timmar. Vi hann med både en utställning av en man som ställde ut sina tekniklegobyggen och vi hann även med en picnic i det gröna innan vi hade ett möte mitt på dagen.

Efter specialmötet var vi hungriga och tog med oss assistent Nisse och hans fru ut och åt lite gott. Mysigt och trevligt förstås!Ifall ni undrar så blev det en liten biltur med Turbo idag som hade kameran i högsta hugg. Såååå härligt och kul att han ville ut med kameran idag. Han hade laddat upp min gamla kamera så han tog några bilder under åkturen. Sen får vi se om det är nyhetens behag eller om det blir ett ordentligt intresse för honom.Nu får ni hålla tummarna under början på veckan, då vi har ett möte med korttidschefens chef ang hur vi kan komma fram till en lösning på problemet på korttids. Det "lilla" problemet som ställer till det så mycket.... Det måste bara lösa sig!!

Kram! 💗

2 kommentarer:

Nina sa...

Men åh, vad roligt med kameran!! Hoppas Turbo tycker det är så roligt att han vill följa med dig på fotoutflykter framöver :)

Tummar hållna för att mötet ska gå er väg. Svårt att säga att dom måste anpassa när jag inte vet vad bekymret är, men jag hoppas att det går att lösa.

Kramar!

Trötter sa...

Så spännande med den nye fotografen! Blir så glad om det blir permanent 😀
Tänke på e denna vecka!